VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Limpero della Passione
Mai 2008, Nr. 49

Limpero della Passione

Comentează   |   Cuprins

În cele mai glamuroase nuanţe de alb, roşu şi negru, axat pe cele mai în vogă tendinţe în materie de stil şi design, în inima Chişinăului şi-a deschis uşile unul dintre pretenţioase restaurante – Passione. L'impero della passione, i-a zis inspirată tânăra şi frumoasa patroană Natalia Vidraşcu.  

Un loc perfect pentru întâlniri de afaceri, dar şi pentru declaraţii de dragoste. Tot ce contează e ca şi afacerile, şi dragostea, să fie făcute cu pasiune.

Pentru deschiderea oficială, localul s-a scăldat în petale de trandafiri înrouraţi, flăcări de lumânări înmiresmate şi alte detalii care au făcut ca atmosfera să fie misterioasă şi relaxantă. Pereţi tapisaţi într-un roşu mătăsos şi incitant, canapele confortabile, desprinse din aceeaşi lucrare, bucătăria europeană de cel mai bun gust, clienţi rafinaţi şi bine dispuşi. O bijuterie de restaurant cu cinci săli pentru toate pretenţiile - pentru fumători şi nefumători, pentru cei care preferă să se izoleze într-o zonă mai puţin expusă ochilor curioşilor, dar şi pentru cei care vor să se expună. Restaurantul se deschide la 9 dimineaţa, exact ora la care cauţi localul potrivit pentru o cafea bună,  şi se închide la miezul nopţii. Excepţie fac doar zilele de week-end, când decide ultimul client.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău