VIP Magazin
29 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Paradisul poate să mai aştepte...
Iulie 2007, Nr. 39-40

Paradisul poate să mai aştepte...

Comentează   |   Cuprins

Cei care sunt în căutare de noi posibilităţi turistice se pot deja bucura de ele. Hotelurile din reţeaua „Amara” – Ultra All Inclusive -  şi-au deschis larg uşile şi pentru turiştii din Republica Moldova. Prezentarea oficială a reţelei de hoteluri a avut loc la clubul „Studio Nr. 1”, într-o atmosferă festivă, dar suficient de degajată pentru ca fiecare oaspete să se poată simţi bine. De acest lucru a avut grijă echipa de la agenţia de turism „Voiaj International”, împreună cu invitaţii serii Constantin Moscovici, Sheherezada, Nătăliţa Barbu, Johnny Walker ş. a.

Muzică şi spectacol, cu gust de căpşuni şi cireşe, cu arome de vin şi coniac de calitate, în compania unui public select – toate acestea i-au făcut pe cei prezenţi să viseze la o vacanţă de vis. Concursurile cu premii pe parcursul serii au înviorat publicul, pentru ca, într-un final, să se aleagă, prin tragere la sorţi, câştigătorul unui sejur pentru două persoane în unul din hotelurile „Amara”.
 
Cele patru hoteluri Amara din Antalya sunt situate în localităţi diferite – Side, Beldibi, Kemer şi Tekirova – dar oferă acelaşi lux şi aceeaşi gamă largă de servicii şi posibilităţi de petrecere a timpului liber: masaj de diferite tipuri, băi turceşti, saună, tenis, squash, piscină, jocuri pentru copii etc. Toate astea pentru a corespunde întru totul moto-ului – „Heaven can wait...” („Paradisul poate să mai aştepte...”) (i.t.)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău