VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Orange. 10 ani. Istoria continuă
Decembrie 2008, Nr. 56

Orange. 10 ani. Istoria continuă

Comentează   |   Cuprins

Aniversarea de zece ani a Companiei „Orange”, celebrată cu fast de Ziua oraşului, apoi prin lansarea „Orange Internet Acum” şi a reţelei 3G+ şi cadouri semnificative pentru abonaţi, a culminat cu o seară specială la unul dintre pavilioanele „Moldexpo”. Înainte de toate, Bruno Duthoit, manager general al companiei, a predat ştafeta şi responsabilităţile sale Ludmilei Climoc, manager vînzări care, în discursul său de debut, a menţionat că „Orange” va rămîne în continuare o companie dinamică, prietenoasă, corectă şi capabilă să-şi surprindă clienţii. De asemenea, ea i-a mulţumit lui Olaf Swantee, preşedintele grupului „Orange”, aflat la Chişinău, pentru încrederea acordată.

Ca întotdeauna, „Orange” şi-a impresionat invitaţii cu un program distractiv ieşit din comun. Pe lîngă dansatorii exotici aduşi din Ucraina, care au aprins spiritele şi personajele îmbrăcate în costume de epocă, care au „îndrăznit” să defileze printre ţinutele secolului al XXI-lea şi „statuile” extrem de răbdătoare, toţi cei prezenţi în sală au participat la un show de karaoke. Fiecare a primit o cărţulie, „Împreună cîntăm mai mult”, cu versurile unor piese renumite, printre care „Voyage, voyage”, „Joe le taxi”, „Champs Elysees”, „Non, je ne regrette rien”, „Mon mec a moi”, „Michelle”, „I Feel Good”, „It’s a Beautiful Day”. Formula a fost una simplă: de pe scenă – piesele au fost interpretate de către vedetele naţionale (Geta Burlacu, Natalia Barbu, Tania Cerga, Boris Covali) şi „susţinute” cu mult entuziasm de către cei din sală. Atmosfera muzical-distractivă, cu note franceze a la Patricia Kaas şi Edith Piaf, a fost diluată cu băuturi alese, pentru toate gusturile. O seară cu adevărat de neuitat, în spiritul sloganului Companiei „Orange”, „mai aproape de cei dragi”.

Livia Gurduza, contabil-şef, Compania „Orange”

La sfîrşitul anilor ’90, conceptul de telefonie mobilă mi se părea incompatibil cu realitatea în care trăiam. Atunci mi s-a propus postul de contabil-şef într-o companie cu capital străin, fapt ce m-a provocat să explorez un domeniu necunoscut. Astăzi pot să spun cu fermitate că, acceptînd această funcţie, am făcut o alegere corectă. Pe parcursul anilor am reuşit să cunosc aici personalităţi deosebite, de la care am învăţat şi cu care am învăţat; am reuşit să fortificăm spiritul de echipă şi să realizăm multe lucruri frumoase împreună. „Orange” este un cumul de idei şi inovaţii performante, este o sursă generatoare de noi schimbări.

Marc Safeniuc, billing support&development manager, “Orange”

În viziunea mea, “Orange” este un complex de valori importante pentru societate, companie şi pentru fiecare utilizator în parte. Reieşind din cele expuse anterior, consider că o astfel de companie, unde se lucrează cu atîta suflet şi ingeniozitate, reprezintă un sistem veşnic viu şi dinamic. Activînd în cadrul companiei mă simt un profesor realizat şi un student mereu în cercetare. “Orange” este sursa de perfecţionare continuă ce mă menţine mereu în tonus, mereu tînar şi în pas cu toate inovaţiile.

Vitalie Cojocaru, PC support leader, „Orange”

În cei zece ani de activitate compania noastră a adus pe piaţa Moldovei o mulţime de lucruri noi. În afară de comunicaţii, „Orange” a avut şi are un impact social foarte puternic asupra societăţii noastre: locuri de muncă noi, acţiuni de sponsorizări, festivităţi cum n-au mai avut loc. Iar posibilitatea de a comunica cu sutele de mii de rude sau prieteni de peste hotare nu poate fi înlocuită cu nimic. Aş vrea să mai menţionez un lucru: în toţi aceşti ani, au fost instruiţi zeci şi sute de specialişti, care astăzi activează cu succes în alte firme din alte ţări şi care sînt foarte apreciaţi.

Corneliu Mîndrescu, inginer site-management, „Orange”:

Faptul că activez în cadrul companiei de la bun început mi-a permis să acumulez o experienţă bogată în ceea ce priveşte construcţia unei reţele de telefonie mobilă. Primul operator GSM, prima experienţă, prima staţie digitală GSM, primul apel telefonic, primul client „Voxtel” este rezultatul muncii unei echipe prietenoase care pînă acum o simt alături. Nu este deloc uşor să fii primul, mai ales cînd începi ceva de la zero, însă totul în această viaţă începe de la zero. Pe parcursul acestor ani am trecut prin diferite situaţii: uneori mai bune, de care ne-am bucurat, alteori mai grele, pe care le-am depăşit - dezvoltîndu-ne, am ajuns astăzi la „Orange”. Acum este important să utilizăm ceea ce avem pentru a creşte în continuare, pentru a obţine rezultate şi mai bune.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău