VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Ora perfectă dintre micul dejun şi lunch
Septembrie 2012, Nr. 100

Ora perfectă dintre micul dejun şi lunch

Comentează   |   Cuprins

O dimineaţă de duminică poate avea o savoare deosebită dacă este petrecută în compania unor doamne selecte la un „brunch perfect”. Ne-a demonstrat-o site-ul perfecte.md, care, având iniţiativa de a face ceva deosebit, a lansat pentru doamnele Chişinăului provocarea de a se trezi mai diminecioară,  pentru a savura deserturi rafinate, cafea, şampanie şi o porţie de muzică bună în compania prietenelor.

Deşi erau obişnuite cu petrecerile nocturne, invitatele s-au arătat entuziasmate de ideea unui brunch în zi de duminică, iar satisfacţia evenimentului a fost demonstrată prin zâmbete largi, dispoziţie fresh şi ţinute de vară, asortate, la iniţiativa organizatorilor, cu cele mai originale pălării din garderobă.

Invitatele au avut parte nu doar de surpriza de a se relaxa câteva ore la iarbă verde, ci şi de a primi cadouri de la partenerii evenimentului. Geta Burlacu a dat tonul petrecerii cu un recital de jazz sută la sută live, iar Valentina Vidraşcu a bucurat privirile doamnelor cu o prezentare inedită a colecţiilor sale.

Atmosfera degajată şi reacţiile invitatelor sunt o premisă pentru a transforma brunch-ul perfect dintr-o duminică de vară într-o adevărată tradiţie.  (Doina Popa)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău