VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Omul Anului 2014. TOP 100
Martie 2015, Nr. 127-128

Omul Anului 2014. TOP 100

Comentează   |   Cuprins

Au trezit admirație și critică deopotrivă, declarațiile și acțiunile lor fiind puse sub lupă atât de presă, cât și de societate. Sunt oamenii care ne conduc țara, unii îi duc numele în afară prin ceea ce fac, alții educă valori, au grijă de sănătatea și chiar de spiritualitatea noastră. Și în acest an, în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului mediatic „Omul Anului 2014”, „VIP magazin” a avut grijă să scoată la lumină 100 de oameni și argumentele pentru care aceștia sunt considerați cei mai remarcabili în 2014.   

Diverse personalități ce s-au remarcat pe parcursul anului trecut în politică, business, management, societate, mass-media, sport, cultură, showbiz au fost desemnate „Omul Anului 2014” la gala premiilor organizată de „VIP magazin” la începutul lunii februarie curent. Astfel, titlul de cel mai bun politician al anului l-a obținut liderul PLDM, Vlad Filat, cel mai bun businessman – directorul general al Grupului de Companii „Acvila”, Nicolas Nicula, cel mai bun manager – președintele Comitetului de conducere al BC „Moldova Agroindbank”, Serghei Cebotari. La categoria societate s-a remarcat profesorul universitar Ion Bostan, rector al UTM, la categoria mass-media – jurnalista de televiziune Natalia Morari, la sport –  Nicolae Juravschi, președintele CNO, în domeniul culturii fiind premiat compozitorul Eugen Doga, iar în showbiz – Carla’s Dreams. Lista completă a celor desemnați, dar și detalii despre ei găsiți în ediția specială „Omul Anului 2014. Top 100”, lansată tot în cadrul galei și distribuită deja în toate chioșcurile.

Trierea celor 100 de personalități s-a făcut în baza votingului pe site-ul revistei „VIP magazin”, timp de aproximativ două luni, dar și a opiniei experților, inițial fiind propuși spre votare aproape 600 de candidați. Cei care s-au învrednicit de titlul „Omul anului 2014” au primit diplome nominale, dar și câte un trofeu realizat de designerul Ilie Cazacu și compania „StilFerro”. Acesta reprezintă o creație de autor și a devenit simbol al decernării.

La evenimentul de premiere au fost prezenți 250 de invitați, care au savurat o seară cu multă comunicare, oameni de calitate și muzică bună, asigurată, pe toată durata evenimentului, de Alex Calancea Band. Dintre interpreți, gheața a spart-o Dara. Ulterior, spre deliciul melomanilor, Natalia Barbu a impresionat atât prin voce, cât și ținută, iar soțul său, milionarul Nicolae Sota, prezent pentru prima dată la un eveniment monden din Moldova, a ținut ritmul cu ea, susținând-o din sală. Atmosfera s-a încins bine de tot când a intrat în scenă enigmaticul Carla’s Dreams, direct de la Londra. Apariția designerului vestimentar Cătălin Botezatu a dat o strălucire deosebită evenimentului, la care a prezentat și o colecție prêt-à-porter pentru bărbați, dar și prezența fostului președinte Petru Lucinschi și a ministrului Culturii, Monica Babuc. Iar buna dispoziție actorului Igor Caras-Romanov a atras sute de priviri, molipsindu-i pe toți cu optimismul său.     

Sponsorul general al proiectului mediatic „Omul Anului” este BC „Moldova-Agroindbank”. Evenimentul a fost posibil și datorită unui alt partener general, „BMW Moldova”, precum și partenerilor „Orange Moldova”,  „Bemol”, „Cricova”, „Mattoni”, „Aridon”, „Video Security”, „Sika-building trust”, „Stejaur”, „TUI Travel Center”, „Video Security”. Atmosfera impecabilă a evenimentului s-a datorat profesionalismului partenerilor de la „Eventika Show Production Group”, dar și celor care au găzduit evenimentul, Casa Sărbătorii.

 

 

 

 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău