VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Omul-BMW la 60 de ani
Martie 2010, Nr. 71

Omul-BMW la 60 de ani

Comentează   |   Cuprins

Incredibil, dar omul care schimbă maşinile mai des decît femeile fustele, unul dintre cele mai puternice şi impresionante personaje din lumea afacerilor de la noi a ajuns la 60. Nu se vede, pentru că a trăit frumos şi corect.

Nu este omul conflictelor, nu a rîvnit niciodată la mai mult decît poate duce şi poate cîştiga singur şi, poate datorită acestui fapt, a reuşit să adune de ziua lui toată elita politică şi de afaceri a Chişinăului. De la prim-ministrul Filat pînă la ex-preşedintele Voronin. Partenerii săi de la BMW, Germania. Familia. Valoroşi oameni de cultură. De la Nicolae Botgros pînă la Ion Suruceanu. Dansatori şi lăutari. Un adevărat spectacol. Mii de flori. Şi cîteva sute de prieteni.

Tare i-a mai plăcut să cînte, este nebun după muzica populară şi, tocmai de asta nu şi-a imaginat să serbeze cei 60 de ani fără „Lăutarii”. A fost cel mai bun dansator din raionul Rîbniţa şi în această zi specială a chemat şi „Joc”-ul. Iubeşte această ţară şi regretă că BMW-ul nu a fost creat de moldoveni. Pentru oricine îi trece pragul, găseşte un cuvînt de spus şi o cafea bună. Dacă ai oleacă de bănuţi, îţi alege şi maşina potrivită, pe care o poţi plăti în rate. Că oameni sîntem şi nu fugim nicăieri. La mulţi ani, dle Victor Miculeţ!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

stiu ca nici odata nu este tirziu sa-i doresti unui om
care a atins asa rezultate si pe viitor succese in toate ,
voie buna , sanatate si prosperare in activitate


Elle   -  
18 Mai 2010, 22:33
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău