VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
O primăvară nouă la Moldcell
Iunie 2006, Nr. 26

O primăvară nouă la Moldcell

Comentează   |   Cuprins

La finele lunii aprilie, compania Moldcell a dat o petrecere cu aromă de primăvară cu ocazia aniversării frumoasei vârste de şase ani pe piaţa Moldovei. Această zi a coincis cu numirea noului director general al operatorului de telefonie mobilă.

La serata  de excepţie organizată la sediul central al companiei, într-o atmosferă caldă, familială, Yusuf Baykan a preluat ştafeta de lider al uneia dintre cele mai mari companii din republică. Cu o experienţă vastă în domeniu, noul director general al companiei a ţinut să menţioneze faptul că Moldcell va continua să surprindă prin calitate, creativitate, originalitate, să fie social responsabilă şi lider în implementarea noilor tehnologii.

Halim Ateş, fostul manager Moldcell,  a plecat la Bacu în acelaşi rol, dar într-o companie de anvergură, de alt gabarit – Azercell. El a venit la cârma Moldcell acum doi ani şi a reuşit s-o transforme într-una  dintre cele mai vizibile şi bine poziţionate companii din Moldova. I-aţi admirat zâmbetul pe una din coperţile “VIP magazin”, i-aţi citit gândurile şi i-aţi cunoscut visele în paginile noastre. El, în schimb, susţinut de echipa de tineri profesionişti Moldcell, a avut  grijă să ofere clienţilor confort, prin gama largă de servicii, şi emoţie, sprijinind cele mai interesante proiecte de televiziune, culturale şi sociale. E suficient să ne amintim de “Beach party” cu Nata Albot, de  “În profunzime” cu Lorena Bogza, de ineditul Festival “Ethno Jazz”, de proiectele care au adus zâmbete copiilor din Moldova  sau de neaşteptatul proiect Moldstar.

Invitatul de onoare la aniversare, Mitropolitul Chişinăului şi al întregii Moldove Vladimir a binecuvântat viitorul companiei şi a urat ca şi în continuare Moldcell să aducă moldovenilor cât mai multe veşti bune, bucurii şi reuşite prin intermediul comunicării mobile.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău