VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
O petrecere cu vedete în pijama
Aprilie 2009, Nr. 60

O petrecere cu vedete în pijama

Comentează   |   Cuprins

Ne-am obişnuit să le vedem întotdeauna la patru ace, foarte elegante şi stilate, dar se pare că vedetele din presă, de la TV şi radio arată la fel de bine şi în pijama. Ne-am convins de acest lucru la petrecerea organizată de comunitatea on-line pentru femei „Ladyclub.md” cu ocazia aniversării a doi ani.

La petrecere au fost invitate reprezentante de la cîteva publicaţii şi posturi de radio şi TV, dar şi 10 membre ale comunităţii ladyclub.md – în total peste 30 de doamne şi domnişoare. Pînă în ultima clipă nici uneia dintre invitate nu-i venea să creadă că toate vor fi, într-adevăr, în pijamale. Cu toate acestea, toată lumea s-a conformat şi a respectat dress-cod-ul impus de organizatori. Iar pentru că o bună parte dintre fete au alergat să-şi cumpere o pijama în ultimele zile, s-a întîmplat ca Oxana Iuteş, Silvia Ursu şi Liuba Bălan să poarte acelaşi model. Şi dacă toate fetele au venit cu „costumaţia” în pungă, Vera Terentiev s-a dovedit a fi cea mai curajoasă, pentru că a venit îmbrăcată în pijama de acasă.

Deşi s-a anunţat că va fi o seară „între fete” (operatorii de la posturile de TV nu se iau în calcul), băieţii nu au lipsit. Surprizele au început cu cei din trupa „Acord”, care au fost primii oaspeţi ai serii. A urmat Adrian Ursu, Cristy Rouge şi Serj şi Tatiana de la „Studio One”. Toţi au trecut, pe rînd, prin centrul „sălii de interogatoriu”, unde au trebuit să răspundă sincer la toate întrebările provocatoare. Şi Gootsă a ajuns pe la petrecerea în pijama, mai mult decît atît – a fost înduplecat de fete să danseze streaptease!
Petrecerea a fost „condimentată” cu mai multe concursuri, jocuri, prezentări de modă şi o mulţime de premii. Au fost puse la bătaie şi trei perechi de încălţăminte - pentru trei cenuşărese ale serii. Deşi a declarat că nu se consideră o persoană norocoasă şi nu a cîştigat niciodată nimic, Oxana Iuteş a fost una dintre norocoasele care au plecat acasă cu o pereche de pantofi în plus.

Text: Irina Tribusean; Foto: Ladyclub.md

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău