VIP Magazin
28 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
OLSI,  pentru frumuseţea şi sănătatea ta
Iulie 2005, Nr. 15-16

OLSI, pentru frumuseţea şi sănătatea ta

Comentează   |   Cuprins

De câteva săptămâni, pe strada Alecsandri, 97 şi-a deschis uşile al doilea salon OLSI destinat doamnelor şi domnilor pentru care armonia dintre frumuseţea interioară şi cea exterioară este mai mut decât importantă. Primul salon SPA a apărut acum cinci ani pe strada Bernardazzi, ca rezultat al unei idei prin care Oxana şi Oleg Mîhaniuc şi-au propus să aducă în Moldova o serie de servicii exclusive care, în Europa, abia intrau în vogă.

Deocamdată, serviciile oferite de OLSI sunt accesibile mai mult cercurilor selecte, dar, ca o replică snobilor, angajaţii salonului ar putea să se ocupe de orice client, ne spune Oxana Mîhaniuc, patroana salonului. Personalul este şcolit la Moscova, Sankt-Petersburg, Kiev, Odesa şi Germania, unde au deprins cele mai moderne proceduri de îngrijire - SPA-capsule, SPA manichiură şi pedichiură, talasoterapie, pilling şi alte noutăţi în tehnicile de frumuseţe şi sănătate. O zi întreagă este puţin pentru a reuşi să treci prin toate sălile noului centru de frumuseţe şi sănătate OLSI. Dar câte o zi pe săptămână, e perfect pentru o femeie căreia îi pasă cum arată şi cum se simte.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

eu am tite si sunt frumoasa ! nu imi trebuie salon! dar e bine ca acela ce are probleme cu siliconul poate sa se duca acolo! eu sin in classa 10 - d! sunt supper star!
pavel Iana   -  
23 Mai 2010, 15:55
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău