VIP Magazin
16 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Nuntă în stil Chanel
Decembrie 2012, Nr. 103

Nuntă în stil Chanel

Comentează   |   Cuprins

În exclusivitate pentru VIP magazin

Crema societăţii s-a adunat la cea mai frumoasă nuntă care a avut loc vreodată la Chişinău. Domnii în frac şi papion, doamnele graţiind în rochii lungi de cele mai fine ţesături, decor în stil Chanel gândit până la mici detalii, incluzând inscripţii personalizate şi florile preferate ale mirilor, muzică, băuturi şi gustări alese… iar în mijlocul acestei frumoase forfote, mirele şi mireasa, Daniela şi Anatol.   

Nu a fost simplu să facem rost de pozele de la grandiosul eveniment şi nici să convingem familia Guma de ce trebuie să publicăm acest reportaj în revista noastră. Dar, aşa cum doar profesioniştii reuşesc să găsească argumentele potrivite, Daniela a acceptat, cu titlu de exclusivitate, să ne ofere poze şi să ne spună povestea lor, care a început pe când Daniela îşi făcea studiile în Marea Britanie…

S-au văzut pentru prima oară în clubul „Flamingo”, unde ea sărbătorea aniversarea de 20 de ani, iar el era cu nişte prieteni. Ce-a de-a doua întâlnire a fost la fel o întâmplare, s-au întâlnit în avion, în timp ce ambii veneau în vacanţă la Chişinău. Au urmat alte ocazii şi alte schimburi de priviri ce ascundeau în sine un proaspăt sentiment, pentru ca, într-un final, Anatol să spargă gheaţa şi să o invite pe Dana la o cafea, urmată de alte cafele, discuţii şi o vacanţă petrecută împreună. După câteva săptămâni, Daniela s-a întors la studii, iar distanţa dintre ei i-a făcut să înţeleagă că nu pot trăi unul fără celălalt. Pentru Daniela, timp de doi ani, Anatol a vizitat Londra cu regularitate, îndrăgind acest oraş. Obişnuiau să se vadă la Londra, la Chişinău şi în orice oraş din Europa.

ând Daniela a revenit în ţară, au plecat împreună în vacanţă în Karlovy Vary şi acolo Anatol a cerut-o de soţie, dăruindu-i în acelaşi timp inelul de logodnă şi cel de căsătorie.

Pentru că sunt ambii romantici incurabili şi pentru că adoră surprizele, au organizat pentru invitaţii lor, o nuntă cu alură de romantism şi lux, plină de surprize frumoase. Mireasa a purtat două rochii din colecţiile „Rosa Clara” achiziţionate din oraşul preferat al mirilor, Barcelona, mirele a optat pentru ţinuta clasică şi elegantă, iar primul dans al mirilor a fost acompaniat de piesa „Power of Love” a interpretei Celine Dion, în semn al puterii dragostei lor. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

soperrrrrrrrrr printesa ............. momosika foccccccccccc casa de piatra si pici momosi.............
Dorina   -  
09 Martie 2013, 15:39
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+1°