VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Nuntă cu ploaie de noroc
Iulie 2005, Nr. 15-16

Nuntă cu ploaie de noroc

Comentează   |   Cuprins

„Domnişoară, pot să stau la masa dvs.?” ”Sigur”, a răspuns domnişoara din cafeneaua goală de la Sun Sity fără să ridice măcar privirea. Ea nici nu bănuia că doar peste un sfert de oră va nota singură numărul său de telefon în carnetul lui, iar peste un an – îi va fi nevastă...
 
Acum două săptămâni, modelul Iulia Ceaplean şi directorul general al companiei “Yves Rocher” în Moldova Alexandru Besciotnikov şi-au pus verighetele. Alexandru şi-a petrecut ultima noapte de holtei în cea mai chinuitoare singurătate, iar Iulia a dormit la mama ei. După săptămâni pline de emoţii şi pregătiri nebune, cuplul a optat pentru o nuntă de model american, cu oficierea cununiei civile în Grădina Botanică, pe lacul cu lebede, şi cu depunere de flori la Memorial, unde au fost însoţiţi de naşii Ala şi Alexei Gavliţki (Olmosdon Plus) şi de o escortă din patru maşini sportive SUBARU. Nunta s-a derulat în aer liber, cea mai bună alegere pentru ceea ce şi-a dorit fericitul cuplu fiind curtea restaurantului „Kavkazkaia plenniţa”. Când preotul a spus ultimele cuvinte, cerul a bubuit asurzitor şi ploaia a început să curgă ca o binecuvântare cerească. Iulia şi Alexandru aşa au şi primit-o.

Oricum, rochia de la Justin Anderson, cusută cu cristale Swarovski (închiriată de la salonul „Beatrice”), nu a avut de suferit. Iar apa nu a îndrăznit să intre în originalele sandale ale miresei, fără toc şi la fel bătute cu cristale Swarovski. Familia mirilor şi oaspeţii din cele mai selecte cercuri ale Chişinăului s-au distrat perfect cu Iolka Vesiolkina, Utopia şi muzică de jazz. A lipsit muzica moldovenească şi dezbrăcatul miresei, în schimb nu a lipsit „reîmbrăcatul” mirelui în chiloţi largi şi lungi, papuci de casă şi tricou – o ţinută numai bună de gospodărit prin casă. La mulţi ani şi casă de piatră!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

MOLDAVANKI NE CRASTESI V BLONDINOK..VAM ENTO NE IDET...NE VASHE
BRIK   -  
26 August 2010, 21:56
Sus ↑
Si imediat au si divortat..... nu a ajutat nici ploaia nici catalogarea invitatiilor dupa ocupatie))
Anonim   -  
01 Decembrie 2010, 02:07
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău