VIP Magazin
23 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Noile tendinţe în roşu masculin de la „Pennyblack”
Noiembrie 2011, Nr. 91

Noile tendinţe în roşu masculin de la „Pennyblack”

Comentează   |   Cuprins

Noua colecţie de toamnă-iarnă 2011/2012 de la „Pennyblack” a fost prezentată în premieră la Chişinău celor mai fidele cliente ale brandului care au şi defilat în ţinutele proaspăt despachetate şi aranjate în buticul de la „Shopping MallDova”.

Lucia Juravschi şi Oxana Untu, reprezentantele cunoscutului brand italian, au avut inspirata idee de a petrece împreună cu admiratoarele „Penny-black” o seară frumoasă, ca între fete, pentru a vorbi despre colecţie şi alte noutăţi din lumea modei. La eveniment a fost prezentă şi Fabiana Arlunno, manager al companiei din Italia. Ţinutele doamnelor au fost completate perfect de ochelari de soare cu semnătura celor mai renumite branduri de la „Felicia Optic Center”.

Toamna-iarna 2011/2012 de la „Pennyblack” este una urbană şi modernă, în care doamnele se inspiră de la bărbaţi, iar pata aceea de culoare este obligatoriu roşie. Combinaţi jacheta din tweed cu pantaloni din lână şi cizme de călărie. Trageţi cu ochiul prin garderoba jumătăţii dvs. şi „preluaţi” de acolo o cămaşă şi o cravată. Un punct de plecare pentru o ţinută „Pennyblack” – masculin/feminin şi haină peste haină. Se poartă roşu. Asortaţi la o rochie mini de mătase o pereche de legginşi, pantofi negri şi o capă deschisă la culoare, în cazul în care este foarte frig…

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău