VIP Magazin
16 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Moldcell aduce dimensiunea 4G în Moldova
Decembrie 2012, Nr. 103

Moldcell aduce dimensiunea 4G în Moldova

Comentează   |   Cuprins

Iată că noile tehnologii au ajuns şi în Moldova. Pe 16 noiembrie, compania Moldcell a lansat comercial în premieră în Moldova serviciile de generaţia a patra (4G). De acum încolo, vom avea super viteză de navigare pe internet, calitate şi mobilitate.

Lansarea comercială 4G ca lumea a avut loc într-o ambianţă extraordinară, pe acoperişul unui centru de afaceri din inima capitalei, în vuietul şi luminile Chişinăului de seară. Astfel, din 16 noiembrie, clienţii corporativi Moldcell pot încerca şi folosi noua tehnologie 4G.

„Moldcell este iarăşi primul, lansând serviciile 4G în Moldova. Începând cu 16 noiembrie, clienţii corporativi Moldcell au oportunitatea de a cumpăra şi folosi viteza 4G. Ne mândrim că suntem primul operator care a achiziţionat licenţa 4G, aşa cum s-a întâmplat şi cu 3G în 2008. Această lansare reprezintă o contribuţie majoră pe care Moldcell o aduce Moldovei şi oamenilor de aici. Astfel, Moldcell cucereşte încă o înălţime şi plasează Moldova printre ţările cele mai avansate tehnologic”,  a declarat directorul general Moldcell, dl. Barkin Secen.  

Noul pachet include 100 GB pentru utilizare în reţeaua 3G la un preţ lunar de 500 de lei şi posibilitatea de a utiliza gratuit şi nelimitat internet prin 4G. Oferta Moldcell include şi un modem 4G la un preţ simbolic de doar 1 leu. Astfel, Moldcell  asigură clientului o comunicare 3G stabilă, dăruind totodată şi o nouă experienţă 4G spre a fi testată. Oferta promoţională cu modem este valabilă până la finele anului curent.

Tehnologia 4G este ultramodernă, iar arhitectura reţelei se bazează pe conceptul hot-spots, ceea ce înseamnă că în locuri foarte aglomerate traficul de date nu are de suferit. Reţeaua 4G Moldcell se distinge prin parametrii săi de calitate net superiori altor tehnologii de acces wireless. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+1°