VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Modă şi stil cu Alin Gălăţescu
Aprilie 2012, Nr. 96

Modă şi stil cu Alin Gălăţescu

Comentează   |   Cuprins

Timp de aproape un an, „Clubul Nostru” a avut invitaţi dintre cei mai diverşi. Ultimul a fost Alin Gălăţescu, cel mai apreciat analist de modă din România. A venit la Chişinău pentru a oferi femeilor un curs practic despre modă şi stil, dar şi pentru a povesti care sunt tendinţele acestui an. 

Şi de această dată sala de la „Leogrand” a adunat femei interesate de tot ce este nou în domeniu. S-a vorbit mult despre ce purtăm în fiecare zi, despre ţinutele de seară, despre cum purtăm accesoriile şi dacă trebuie sau nu să combinăm machiajul cu vestimentaţia. Alin Gălăţescu a răspuns tuturor întrebărilor venite de la femeile din sală şi chiar a provocat prin câteva idei, participantele dându-se cu părerea şi astfel s-a creat o atmosferă cu adevărat „de lucru”. Punctul culminant al serii a fost defilarea câtorva modele în ţinute alese de Alin Gălăţescu. Graţie magazinelor „Mango” şi „Rhea Costa Boutique”, doamnele din sală au văzut câteva ţinute de zi, de cocteil şi de seară, toate fiind în tendinţele acestui sezon şi cu sfaturile de rigoare venite de la invitatul special al serii.

Spre final, a fost organizată tradiţionala tombolă. Compania „Avon”, care a fost partenerul general al evenimentului, a oferit un set enorm de produse de îngrijire, de înfrumuseţare, parfum, bijuterii, o geantă stilată, toate ajungâng la cea mai norocoasă participantă la eveniment. Alte premii au venit din partea brandului „Avene” şi a centrului sportiv şi de frumuseţe „Wellness Land”.
Mulţumiri speciale companiei „Moldcell” şi „Shopping MallDova”, la fel şi fotografului Vadim Calinici, pentru susţinerea bunei desfăşurări a serii.

„Clubul Nostru” este clubul femeilor care îşi doresc să ţină pasul cu timpul, să fie rafinate, elegante, informate şi inspirate. Ne revedem la următorul eveniment!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău