VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Moş Crăciun există!
Februarie 2010, Nr. 69-70

Moş Crăciun există!

Comentează   |   Cuprins

La ultima cuconadă a lunii noiembrie, organizată de „VIP magazin” şi hotelul „Codru”, femei de afaceri, ziariste şi vedete din muzică au citit scrisorile a douăzeci de copii de la Centrul de Plasament „Gavroche”, adresate lui Moş Crăciun, şi şi-au luat angajamentul de a le împlini visele.

Aşa că, în ajun de Crăciun, copiii au fost invitaţi în Sala Roz a Reşedinţei „Codru” VIP pentru a sărbători aşa cum şi-au dorit: cu multe cadouri, concursuri, surprize şi un concert live. Da, şi cu gustări, desigur - plăcinţele şi fursecuri de la restaurantul „Codru”, sucuri şi iaurturi de la „Elita 5”, torturi de la „Delice D’Ange” şi pizza de la hotelul „Budapest”. A venit şi un Moş Crăciun adevărat, pe care copiii l-au distrat cu cîntece şi dansuri şi care le-a oferit cadourile mult aşteptate – jucării, hăinuţe şi dulciuri. „A fost cea mai frumoasă sărbătoare pe care am avut-o vreodată!”, ni s-au confesat copiii, dar şi educatoarele de la centrul „Gavroche”. Trăiască Moş Crăciun adevărat!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Draga Mos Craciun eu traiesc in satul Ermoclia strada Alexandru-cel Bun 13 eu mama straduit tot anul sa fiu cuminte si de aceea imi doresc foarte mult o trotineta si niste dulciuri
Denis Lupu   -  
13 Decembrie 2015, 13:14
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău