VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Miss „Garika Night Club”
Decembrie 2007, Nr. 44

Miss „Garika Night Club”

Comentează   |   Cuprins

E frumoasă, sexy, îndrăzneaţă şi provocatoare, se distrează şi se dezlănţuie fără complexe, îi place la nebunie dansul şi este o adevărată devoratoare a vieţii de noapte. Aşa arată fata care trebuia să ia premiul mare într-un concurs de Miss deosebit de tot ce am mai văzut până acum.

Organizat de clubul de noapte „Garika”, concursul trebuia întâi de toate să corespundă atmosferei nocturne. Cele patru probe – prezentarea, defilarea, jocul de rol şi dansul senzual – le-au făcut pe fete să dea tot ce au mai bun, interesând, incitând şi, într-un final, cucerind publicul. În pauzele dintre probe, publicul a fost întreţinut de un invitat special – trupa „Master Dinamit”.

Cele şapte participante s-au pregătit pentru concurs timp de două săptămâni, ajutate de un coregraf profesionist. Concursul a fost sponsorizat în totalitate de Casa de Nunţi „Victoria”.

Pe tot parcursul concursului, şi publicul a avut posibilitatea să-şi voteze favorita. Spre surpriza tuturor, părerea publicului a coincis cu cea a juriului, astfel încât Miss Simpatia publicului şi Miss „Garika Night Club” a devenit aceeaşi persoană – Ilinca Chechiu. Ea a primit premiul mare în valoare de 1000 de lei şi un premiu special – o trusă de machiaj PUPA. Cele două Vice Miss au primit, în afară de produse cosmetice, flori şi diplome de participare, premii băneşti în valoare de 500 şi, respectiv, 750 lei.

Desigur, finalul concursului nu a însemnat sfârşitul distracţiei, din contra – participantele s-au alăturat celor care le-au susţinut pentru a-şi continua serata în ritmurile celor mai moderne hituri ale momentului.  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

a fost o experienta extraordinara........
cerchez catalina   -  
20 Februarie 2010, 01:20
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău