VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Mimi – vinuri cu clasă
Iunie 2012, Nr. 98

Mimi – vinuri cu clasă

Comentează   |   Cuprins

Noul brand care şi-a făcut loc, cu eleganţă, pe piaţa vinurilor de clasă premium din Moldova a fost lansat într-o seară caldă de mai la terasa hotelului Jolly Alon.

Numele vinurilor a fost ţinut în taină până în ultima clipă. Cristina Trofim, gazda evenimentului şi „mămica” noului brand vinicol, confirmă că a vrut să şocheze frumos atât prin denumirea, cât şi prin buchetul şi gustul cu arome florale ale noilor produse. Merlot Rosé este un vin estival, fericit, cu gust de fructe de pădure şi căpşună, care acompaniază perfect serile de vară petrecute la terasă  cu prietenii. Pinot Grigio este un vin alb sec, strălucitor, de culoarea paiului, uşor şi reconfortant, care aminteşte de aroma florilor de câmp. Roşu de Bulboaca este un vin cupaj dintre  Cabernet Sauvignon şi Merlot. Maturat şi păstrat la butoi francez, împrăştie note de prune uscate, scorţisoară, este perfect servit la un steak sau un file mignon.

În ciuda curajoasei abordări şi a uimitoarei legende din spatele lor, o legendă care ia naştere într-un adevărat Chateau din centrul Moldovei, vinurile Mimi se produc în cantităţi limitate, cu echipamente uluitor de performante şi tehnologii noi, dar şi tradiţionale, de pe timpul lui Constantin Mimi, ultimul guvernator al Basarabiei şi fondatorul fabricii de vinuri din Bulboaca.  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău