VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Mihaela Drafta la „Clubul Nostru”
Iunie 2012, Nr. 98

Mihaela Drafta la „Clubul Nostru”

Comentează   |   Cuprins

Dacă tot suntem în perioada evenimentelor de familie, un pic de modă şi stil sunt binevenite. Posibil astfel s-au gândit cei de la „Clubul Nostru” când au invitat-o la Chişinău pe Mihaela Drafta, designerul vestimentar care deţine cel mai mare atelier privat din Bucureşti şi care a fost desemnată „Designerul anului 2011 în România”.

Astfel, în seara de 15 mai, la „Sala de Aur” au venit peste 150 de femei care a vrut să afle povestea de succes în afaceri a designerului, dar şi să urmărească o prezentare de modă a colecţiei „Charm” – rochii de seară şi salopete, semnate Mihaela Drafta.

Într-o atmosferă plăcută, unde vinul roşu şi rece a fost prima senzaţie a serii, Mihaela a ţinut neapărat să le vorbească femeilor din public despre tendinţele acestei veri, despre diferenţe de stil şi ce piese vestimentare sunt obligatorii în dulapul fiecărei femei. La fel, designerul a avut timp să meargă şi prin magazinele din Chişinău şi a împărtăşit cu cele prezente la eveniment diverse sfaturi ce conţineau adrese concrete unde pot găsi lucruri bune.

Timp de trei ore s-a vorbit despre tot: modă, stil, tendinţe, culori, rochii de naşă şi pantofi de seară, toate unite spre sfârşit printr-o tombolă. Cele mai norocoase femei au primit cadouri de la Centrul Sportiv şi de Frumuseţe „Wellness Land”, compania pentru femei „Avon”, brandul „Avene”, „Lambre” şi „Fruit 2 Go”. Iar fotograful Vadim Calinici, ca de obicei, a avut grijă să imortalizeze în poze cele mai importante momente ale serii.

„Clubul Nostru” mulţumeşte tuturor participanţilor la eveniment, la fel şi partenerilor: hotelul „Leogrand”, „RoConcept multibrand boutique”, „Shopping MallDova”, compania „Moldcell”.

Şi pentru că în iunie urmează ediţia specială dedicată împlinirii unui an de existenţă şi evenimente, „Clubul Nostru” a promis o invitată pe măsura aşteptărilor şi cerinţelor publicului.   

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău