VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Le Bridge Duty Free, o nouă experienţă de shopping
Decembrie 2009, Nr. 68

Le Bridge Duty Free, o nouă experienţă de shopping

Comentează   |   Cuprins

Oseară specială, o sărbătoare de proporţii, cu invitaţi selecţi şi un show de excepţie. Aşa şi-a anunţat venirea pe piaţă „Le Bridge Duty Free”, care le propune moldovenilor şi oaspeţilor ţării noastre cele mai noi şi luxoase buticuri duty free din incinta Aeroportului Chişinău şi a cîtorva puncte de trecere a frontierei cu România.

Franck Arif, proprietarul Companiei „Le Bridge Corporation Limited” a menţionat că această afacere este una de suflet, una frumoasă, pentru că şi ţara noastră este frumoasă „şi trebuie să ştim să ne apreciem. Le Bridge Duty Free este o posibilitate de a atrage oamenii să facă cumpărături în Moldova. Iar strategia noastră înseamnă shopping la cel mai înalt nivel”.

Branduri celebre, printre care Cartier, Dior, Burberry, Chopard sau Estee Lauder, au încheiat contracte directe cu compania de la Chişinău. Gazda acestei seri minunate a fost nimeni alta decît mult îndrăgita vedetă de la Bucureşti, Andreea Marin, care pur şi simplu a sedus publicul prin frumuseţe şi profesionalism. Printre invitaţii serii au figurat mimul Gheorghe Ciolpan şi show-baletul „Teodor”, iar seara a fost încinsă în ritmuri latino de Pepe. Vinuri selecte, bucate alese şi cadouri generoase pentru invitaţi. O seară în care „Le Bridge Duty Free” a urat tuturor bun venit în lumea luxului şi a calităţii.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Arif e un patron care nu stie sa-si aprecieze oamenii cu care lucreaza . am carat personal mobila in acest magazin si la urma me-a spus go out , i don't need you anymore, frumos nu?
fost angajat   -  
10 Septembrie 2010, 23:09
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău