VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Lana Furs – o nouă filosofie a blănurilor de lux
Iunie 2015, Nr. 131

Lana Furs – o nouă filosofie a blănurilor de lux

Comentează   |   Cuprins

Iubitorii blănurilor scumpe şi-au dat întâlnire la o prezentare selectă organizată de magazinul „Lana Furs”. Într-o atmosferă în care moda dedicată sezonului rece nu a simţit disconfortul termic al lunii mai, oaspeţii şi-au delectat simţul fashionist cu cele mai noi ţinute semnate „Lana Furs”. Adunaţi la restaurantul „Krysha” din capitală, aceştia s-au distins în cadrul unei prezentări de modă oferită de agenţia AD models. Defilările în blănuri scumpe, trenciuri şi geci de piele au completat lista surprizelor oferite de organizatori. Iar ca seara să fie cu adevărat incendiară, oaspeţii au admirat o prezentare de lenjerie intimă de la brandul „Intimo”.

Toţi au avut parte de surprize oferite de organizatori: vouchere în valoare de 10.000 de lei, muzică live, scamatorii de la iluzionistul Gary Cozma şi informaţii utile de la invitatul serii, psihologul Alunica Dobrovolschi. Dumneaei a susţinut o lecţie interactivă pe tema „Dorinţa reginei sau cum să obţii imposibilul?”.

Invitaţii au felicitat-o pe Svetlana Barbarov, patroana magazinului. Aceştia au creat un desen magic al iubirii, succesului şi prosperării.

Lana Furs îşi aşteaptă clienţii cu cele mai fierbinţi reduceri la colecţia de blănuri şi nu doar.

Răsfăţul pufos şi cald îţi este asigurat prin ţinutele „Lana Furs”, iar tu te bucuri de luxul pe care ţi-l poţi permite.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău