VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
La restaurantul „PIVNUSHKA A-95” fiece seară este unică
Aprilie 2012, Nr. 96

La restaurantul „PIVNUSHKA A-95” fiece seară este unică

Comentează   |   Cuprins

Și-a deschis de curând uşile în compania băieţilor de la „Zdob şi Zdub”, a lui Boris Covali, a Irinei Tarasiuc şi a partenerilor – ElitAutoDiamant, GODINA şi Niagara Fitness Club –  uimind prin originalitatea petrecerii încununate de un fire show. Restaurantul a devenit, în scurt timp, locul ideal pentru cei care apreciază odihna de calitate.

Interiorul stilat al localului, deliciile bucătăriei europene, băuturile pe gustul tuturor şi deservirea impecabilă sunt motivul pentru care merită să revii la „PIVNUSHKA А-95”.

Dacă iubiţi să beţi bere sau, mai bine zis, să savuraţi o halbă de bere, „PIVNUSHKA А-95” este locul ideal pentru a vă petrece frumos timpul. O halbă-două de băutură spumoasă, într-o atmosferă plăcută, poate deveni cheia pentru un perfect sfârşit de zi de lucru sau pentru un weekend relaxant. Restaurantul este destinat adevăraţilor gurmanzi, care disting calitatea berii la halbă şi apreciază timpul petrecut în compania prietenilor. Aici poate fi organizată o petrecere de familie, o seară corporativă, un prânz oficial sau o cină romantică la lumina lumânărilor. „PIVNUSHKA А-95” este un spaţiu perfect pentru desfăşurarea balului de absolvire.
Pe lângă petreceri de neuitat, aici ai ocazia să priveşti meciurile de fotbal, campionatele europene şi internaţionale, etapele Formulei 1, jocurile olimpice şi, desigur, Eurovisionul, toate difuzate pe un mare ecran, în timp real.

La restaurant se vor desfăşura campionate săptămânale de darts cu participarea oaspeţilor restaurantului, jocul fiind o plăcută surpriză pentru odihna dumneavoastră.
Iubitorii de muzică live cu siguranţă vor aprecia la justa valoare formatul muzical al restaurantului, iar cei care nu iubesc monotonia vor fi plăcut uimiţi de petrecerile tematice, pline de creativitate, organizate în fiecare vineri şi sâmbătă.
Restaurantul include şi un karaoke club profesionist, care este utilat în conformitate cu cele mai recente trenduri şi vă pune la dispoziţie peste 35.000 de compoziţii

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău