VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
La mulţi ani, “Oriflame”!
Iulie 2008, Nr. 51-52

La mulţi ani, “Oriflame”!

Comentează   |   Cuprins

La aniversarea primului jubileu al companiei “Oriflame” în Moldova a curs multă şampanie şi au fost spuse multe vorbe frumoase la adresa celor care, timp de cinci ani, ne fac mai frumoase.Doamne elegante cu gusturi rafinate în materie de beauty, bărbaţi carismatici, oaspeţi din diferite ţări şi fundalul muzical, creat de orchestra de cameră, au constituit ingredientele unei mari sărbători. Deoarece ştie să promoveze un business elegant şi plăcut, compania are în „activele” sale circa 12 000 de clienţi preferenţiali, care au oportunitatea de a cîştiga sume atractive pentru a-şi realiza visurile.

Fondată în anul 1967, compania “Oriflame” este deja lider pe pieţele din 30 de ţări, avînd reprezentanţe în circa 60 de ţări şi un număr total de 2,2 mln. consultanţi.

Astăzi compania oferă peste 1000 de produse cosmetice de calitate superioară, accesibile ca preţ, unei pături largi  de consumatori, vînzările actuale constituind 1,1miliarde euro. “Oriflame” este compania viitorului, dat fiind continuitatea valorilor ce  le promovează, reputaţia în afaceri şi, nu în ultimul rînd, grija faţă de oameni.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău