VIP Magazin
29 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
La Purcari
Noiembrie 2005, Nr. 19

La Purcari

Comentează   |   Cuprins

Sub înaltele auspicii ale Restaurantului „Madame Bovary” şi ale Vinăriei „Purcari”, „VIP magazin” a organizat propriul festival al vinului, invitând la degustarea de licori bahice nouă dintre eroinele paginilor de revistă. Înainte de toate, însă, am vrut să aflăm cu ce se mai laudă vedetele noastre şi ce li s-a mai întâmplat (frumos) de când au apărut în “VIP magazin”.

Mihaela Strâmbeanu
I s-a încredinţat rolul principal în spectacolul „Hedda Gabler” după Ibsen, pe care Naţionalul intenţionează să-l joace în această iarnă. Îşi aşteaptă viitoarea apariţie pe paginile revistei. Iar locul pentru „macho” este în continuare vacant.

Anişoara  Popenco
La fel de haioasă, zâmbitoare şi frumoasă; munceşte mai mult, după ce a apărut în “VIP magazin”; nu vă leneviţi să o urmăriţi în emisiunea Persona_L de la Muz-TV.

Ala Mândâcanu
A devenit profesoară la Catedra de jurnalism şi comunicare a ULIM, consilier în probleme de educaţie; este expert ONU în problema egalităţii genurilor şi a devenit bunică pentru a doua oară.

Indiana
A scăpat de complexul femeii moldovence; se iubeşte şi se alintă mai mult (dar şi înainte tare pisicoasă mai era!); dacă i s-ar propune să pozeze încă o dată „fără nasturi”, ar face-o cu aceeaşi nonşalanţă!

Irina Bivol
A rămas la fel de filiformă precum o ştim (la supleţe poate concura doar cu Lorena Bogza); are multe spectacole; i se pare că fiica sa, Cătălina, de 12 ani, a crescut cam repede...

Angela Aramă
Este mai expusă public; a învăţat să-şi construiască un zid în jurul inimii şi cum să reacţioneze la critici; în decembrie ne invită la lansarea cărţii sale - ne abţinem cu greu să nu dăm detalii.

Geta Burlacu
Jurnaliştii trag de ea cât pot; este o adevărată descoperire muzicală; lansarea primului ei album şi a videoclipului „Ce n-aş da” se aşteaptă a fi evenimentul muzical al anului; visul ei e să-şi prezinte creaţia şi dincolo de Prut.

Nata Albot
Va aduce pe lume încă doi băieţi, nu sunt gemeni, ci dupleţi; se topeşte când Bogdan îi zice „mammma”; are un Mitsubishi nou, dăruit de soţul ei; va pleca în SUA, la şcoala de jurnalism de la Universitatea din Columbia, Missouri - de azi înainte îi vom zice dna profesoară!

Lorena Bogza
Сică, s-a îndrăgostit (râde cochetă) - şmechera de ea, nu ne spune cine e fericitul, dar vom afla noi din alte surse; a intrat în forţă cu o nouă serie de emisiuni „În PROfunzime” şi îşi doreşte invitaţi cât mai incisivi.
Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău