VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Korloff, ca să-ţi spun TE IUBESC!
Februarie 2011, Nr. 81-82

Korloff, ca să-ţi spun TE IUBESC!

Comentează   |   Cuprins

Diamantele nu ne fac mai fericite, dar mai sclipitoare!  Aceasta este concluzia la care au ajuns frumoasele doamne invitate să petreacă o seară franţuzească la salonul „Korloff”. Ele sunt sigure că accesoriile care ne completează imaginea şi lookul,  scot în evidenţă frumuseţea oricărei femei. Dress-codul serii a fost celebra rochie neagră, astfel ca fiecare dintre invitate să poată proba şi aprecia strălucirea diamantelor.

La „Korloff”, timpul s-a oprit pentru câteva ore, femeile savurând fineţea bijuteriilor, ceasurilor şi accesoriilor din colecţia LUNA 2010, impresionanta noutate din lumea ceasurilor  - un VOYAGEUR cu cadran dublu şi cinci fusuri orare, dar şi bijuteriile unice din colecţia „Impressions 2011”. Gazdele serii au anunţat reduceri şi cadouri de sărbători, care deja îi aşteaptă pe toţi clienţii „Korloff”.

Bijuteriile de la „Korloff” pot fi cadoul perfect de Crăciun, o demonstraţie de dragoste de la omul pe care îl iubim sau pe care am putea s-o facem noi omului care ne iubeşte. Colecţii  inedite atât pentru EL, cât şi pentru EA. Nimic în plus. Rafinament. Clasă. Stil. Deschide uşa „Korloff”!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău