VIP Magazin
24 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Kiss FM – de 10 ani ON AIR!
Decembrie 2013, Nr. 115

Kiss FM – de 10 ani ON AIR!

Comentează   |   Cuprins

Radioul numărul 1 a sărbătorit zece ani de existenţă. Artişti din România şi Moldova au luat parte la petrecerea care „a aruncat” Bucureştiul în aer.

Aniversarea a fost sărbătorită într-un spaţiu de elită, transformat pentru o seară în aeroport, cu porţi de îmbarcare şi tabela de sosiri/plecări, pe care au rulat necontenit numele şi hiturile artiştilor care, timp de un deceniu, s-au auzit la Kiss FM.De la ora 20:00, invitaţii au început să sosească pe covorul roşu. Au fost întâmpinaţi de hostesse seducătoare, costumate ca însoţitoare de zbor, care le-au înmânat biletele pentru zborul „K1ss0n Air”, le-au făcut formalităţile de check-in şi i-au condus către porţile de îmbarcare de unde au decolat spre cea mai tare seară de distracţie a anului.
Pe lângă artiştii care au urcat pe scenă, la cea de-a zecea aniversare de Kiss FM au fost prezente şi vedete din Moldova, printre care s-au numărat: Sasha Lopez, soţia sa – Ale Blake, Andrei Tostogan, Nicoleta Gavriliţă, Anna Lesko şi Katy Rain cu soţul ei.La acest eveniment absolut special, a fost prezentă şi echipa Kiss FM Chişinău! În poze îi vei recunoaşte pe DJ-ii Anna Panovici şi Liviu Bulicanu, alături de colegii lor din Bucureşti, dar şi de artişti ale căror hituri au fost prezente timp de un deceniu pe frecvenţele Kiss FM.

A fost o seară de neuitat, în care toţi s-au simţit excelent alături de cei care au menţinut Kiss FM timp de zece ani radioul numărul 1. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău