VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Hotelul Flowers a devenit membru Best Western
Septembrie 2011, Nr. 89

Hotelul Flowers a devenit membru Best Western

Comentează   |   Cuprins

Primul hotel din reţeaua americană Best Western a fost inaugurat, în această vară, la Chişinău – Best Western Plus Flowers. În cadrul ceremoniei de deschidere, Neville Graham, director International Member Service The Best Western, a menţionat: „Când am văzut acest hotel şi planurile pe care le aveau, am decis că este un hotel cu servicii calitative, că oamenii vor dori să se oprească aici, să se simtă confortabil şi vor fi atraşi să vină în hotelurile Best Western din toată lumea”.

În aceeaşi seară, Marcus Micheli, şef al misiunii la Ambasada SUA din Moldova, a subliniat că acesta „este primul hotel al Best Western şi primul hotel american deschis în Moldova. Consider că e un mare eveniment pentru SUA şi Moldova, fiind un nou indiciu al cooperării economice strânse pe care o avem cu această ţară”.

Printre oaspeţii evenimentului s-au numărat reprezentanţi ai ambasadelor, proiectelor internaţionale, conducători ai companiilor naţionale şi internaţionale. Oaspeţii au avut parte de o excursie prin hotel şi mai multe surprize plăcute, printre care o seară de jazz cu Geta Burlacu şi trupa ei.

Best Western este cea mai mare reţea hotelieră din lume. Sediul central al companiei este situat în Phoenix, statul Arizona, SUA. Best Western International oferă consultanţă pentru rezervări, marketing şi management operaţional pentru 309 mii de camere în 4000 de hoteluri situate în 90 de ţări ale lumii. Best Western International oferă recomandări şi are cerinţe faţă de calitatea şi nivelul deservirii în hoteluri, iar licenţa este oferită doar acelor hoteluri care îndeplinesc minimul de cerinţe. În acelaşi timp, hotelurile membre ale reţelei au libertate în ceea ce priveşte  managementul operaţional şi financiar. Proprietarii hotelurilor stabilesc politica, designul, preţurile şi chiar cuantumul bacşişurilor. Tocmai de aceea, fiecare hotel în reţeaua Best Western este unic şi independent.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău