VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Glorinal, un vis de 15 ani
Aprilie 2013, Nr. 107

Glorinal, un vis de 15 ani

Comentează   |   Cuprins

În cinsprezece ani chiar se poate scrie o poveste. Povestea unei companii. Povestea unei familii. Chiar şi povestea unui vis… Ei au scris-o bine. Glorinal este una dintre cele mai de succes istorii de la noi. E istoria unei companii care a construit o mică parte din acest oraş şi din această ţară, făcându-l mai modern cu 73 de blocuri.

Glorinal a pus umărul la o viaţă mai confortabilă pentru peste trei mii de familii care locuiesc în casele construite de această companie. O mie de oameni aduc acasă un salariu decent, iar pe mesele lor este mereu pâine, unt şi un vin bun. Aproape 200 de parteneri ai companiei Glorinal au pus umărul la aceste lucruri, care de multe ori ni se par mici, banale, dar pentru care, în clipele de lumină sufletească, găsim cuvântul potrivit – fericire.

Cei mai fericiţi oameni sunt cei care îi pot face fericiţi pe alţii. Astăzi, o să dăm şi câteva nume – Vasile Chirică, fondatorul companiei Glorinal, cel care a adus-o printre numele de top din domeniu. Natalia Chirică, cea pe care cărămizile care se înalţă către soare au atras-o mai mult decât bisturiul pe care învăţa să-l mânuiască la Facultatea de Medicină. La mulţi ani!!!   

(Text: Luminiţa Zbereanu)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău