VIP Magazin
19 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Galina Rotaru: „Nu mi-e frică de vîrstă”
Mai 2009, Nr. 61

Galina Rotaru: „Nu mi-e frică de vîrstă”

Comentează   |   Cuprins

Logic. Nici o frică de anii care trec. Mai ales cînd rotunjeşti nişte ani, dar te simţi ca o tînără şi frumoasă femeie de 30. Cînd ai alături un bărbat deştept care te adoră. O afacere fără de care nu-ţi imaginezi dimineţile de după cafea. Un fiu care e exact aşa cum ţi l-ai dorit.

Prieteni buni, atîţia cîţi pot fi adevăraţi, şi un milion de amici. Cînd înfloreşti cu fiecare primăvară şi bărbatul de alături nu uită şi nu oboseşte să-ţi spună “dulcea mea, iubita mea femeie”... Toate acestea sînt despre femeia de afaceri Galina Rotaru, care a împlinit 50 de ani. Dar cum arată! Şi, mai ales, cum se simte!

De un asemenea jubileu marcat de frumoasa, dar şi uşor frisonanta cifră de 50, se pregăteşte, nu şagă, soţul Victor. Se sună Andrei Porubin cu cel puţin 3-4 luni înainte de 11 aprilie, cînd e aşteptată marea aniversare. Se organizează o întîlnire cu cei de la Casa Vinului, pentru meniu. Se sună fraţii Advahov, pentru celălalt meniu, al sufletului. Se invită de la Kiev artista Poporului, bucovineanca Lilia Sandulesa, care neapărat va cînta ceva din neuitatul şi dragul nostru compozitor Petre Teodorovici. Se vorbeşte cu emoţie şi cu Ion Suruceanu, şi cu Silvia şi Vitalie Dani.  Şi, în fine, avem seara perfectă. Rochie albă asortată cu florile din sală. Prietenii care vin şi vin, selectînd din minte şi suflet cele mai alese şi sincere cuvinte. Muzică veche lăutărească, alternată cu cea modernă. Adică hore cu tangou şi vals şi un pic de pop-dans. Bucate pregătite cu măsură şi bun gust. Soare de primăvară. Şi o briză uşoară de după-amiază. Prietenii de ieri care au rămas şi pentru azi şi pentru mîine.  “Mă simt fantastic, afirmă Galina. Nu contează ce vîrstă ai, contează cum ţi-o desenezi tu în mintea ta. Eu nu mă tem să-mi fac viaţa aşa cum mi-o doresc şi să mă plac pe mine în viaţa mea.” (R.C.)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău