VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Flavy DeeJay de la Kiss FM a spus „Da!”
Septembrie 2014, Nr. 123

Flavy DeeJay de la Kiss FM a spus „Da!”

Comentează   |   Cuprins

Îl auzim în fiecare zi la Kiss FM și îl vedem des la tot soiul de evenimente. Este cel mai matinal DJ din tura de noapte. Este unul dintre puținii DJ de radio care nu doar prezintă, dar și mixează cele mai tari hituri, compune, dar și produce muzică. E Flavy Deejay și e de neoprit atunci când vine vorba despre pasiunea sa. Are 13 ani de radio, dintre care șapte cei mai fascinanți sunt la Kiss FM. Sună interesant, de-a dreptul captivant! Însă v-ați întrebat cum e să petreci nopți la rând la platane, cum e ca munca să îți fie un party non-stop și, și mai curios, cu cine acest om a întâlnit sute de răsărituri?

De la muzică la dragoste e un singur pas!

Când îi întâlneşti zi de zi, sunt extrem de dedicaţi activităților pe care și le propun. Înainte de a intra în scenă, el şi ea sunt foarte concentraţi și pozitivi. Este o colaborare armonioasă între un artist şi un manager de artist, însă relaţia acestora este mult mai profundă decât vede ochiul. Au crescut împreună prin muzică şi au lansat proiecte muzicale frumoase. După ce şi-au dedicat tot timpul vieţii profesionale, Flaviu Sandu şi Liuba Perciun au îmbrăţişat o nouă provocare, crearea unei familii.

Iar pentru că ne plac poveștile, să stăm la povești!

Tandemul dintre Flaviu şi Liuba a luat start în timpul unui concert al trupei „FurioSnails” (pe timpuri doar „Snails”) acum aproape șapte ani. La prima vedere, totul pare foarte simplu: el a văzut-o, a ştiut că ea este jumătatea sa şi a urmat un „Happily ever after”. Așa simplu? De fapt s-au descoperit clipă de clipă și încă se descoperă, întrucât mai au mii de răsărituri de întâlnit împreună – fie cu ocazia unui nou party, fie a unei seri romantice, lungă și plină de amintiri. Asta pentru că au ce povesti împreună!

 


Că doar au trecut mână-n mână, acceptând toate provocările şi au provocat la rândul lor soarta, pentru a face ceva mai bun. De atunci, au creat o mulţime de piese şi proiecte muzicale cu pasiune şi creativitate, au cunoscut persoane care au devenit familie şi nu au uitat în nicio clipă să trăiască jovial, creativ şi cu mare poftă de viaţă.

„Ne-am cunoscut la concertul unei trupe preferate de-a mea. Mi-a plăcut că e glumeţ, apoi am descoperit că are şi o inimă foarte mare. Nu aş putea să zic ce exact m-a cucerit, însă apreciez nespus de mult tot ce reprezintă fiinţa sa. Totuşi, un punct forte ar fi ochii albaştri ai lui Flaviu (zâmbeşte). A fost şi este o mare încercare să fim un cuplu şi să muncim împreună, însă ne citim gândurile şi suntem în plină armonie când ne punem pe treabă”, dezvăluie Liuba.

Ziua în care a început numărătoarea inversă3…2…1… Start Nuntă! 

Marele eveniment în care şi-au unit destinele au dorit să-l facă drept o petrecere de zile mari. Au lucrat şi au ales fiecare element şi detaliu cu mult suflet. Şi-au dorit ceva foarte personalizat care i-ar reprezenta aşa cum sunt: creativi, mereu veseli şi sentimentali.

Și-au dorit ca nunta lor să fie mai mult o petrecere la care toţi cei dragi să se simtă în apele lor. O îmbinare între tradiții și noi tendințe de a petrece astfel de evenimente. Ieșită din tipare? Da! Invitaților li s-a sugerat să-și aleagă vestimantația în care să se simtă bine, fără a ține cont de etichete și încorsetări sociale. Mirii au oferit absolut tuturor invitaților accesorii asortate perfect cu stilul lor: brățări colorate pentru toate doamnele și domnișoarele și papioane jucăușe pentru domni. Fără flori! Invitații au fost rugați să le înlocuiască cu cărți și deja ne-am asigurat că o bună parte din biblioteca lor a fost completată. Au avut ceva emoții înainte de primul dans al mirilor, întrucât acesta implica niște mișcări demne de adevărați dansatori profesioniști. „Aveam impresia că grijile mă vor copleşi. Dar nu a fost aşa. Am simţit din plin evenimentul şi m-am bucurat de el. Chiar m-am distrat la nunta mea. Şi parcă totul a curs de la sine. Atât de repede!”, a adăugat Flaviu.

Au avut și orchestră, și DJ. Și nu un DJ oarecare, ci elevul lui Flavy Deejay, iar în a doua parte a petrecerii hiturile „Kiss FM” au încins atmosfera pe ringul de dans.

Fiind în perioada sezonului estival, cu concerte peste concerte, cei doi au avut foarte puțin timp pentru pregătiri. Deci, este posibil să organizezi o nuntă impecabilă în doar două săptămâni! Mai mult decât atât, mirele a mixat la Summer Kiss cu doar o zi înainte de nuntă, plus că a făcut radio până în ultima clipă înainte de marele eveniment; nu s-a despărțit de kissomani la „Kiss Kiss In The Mix”, emisiunea pe care o realizează de luni până vineri. În schimb, toată echipa „Kiss FM” s-a bucurat să îi fie alături la nuntă și să împartă ca într-o familie fiecare emoție. Activi și plini de energie, aceștia  au venit și cu cavaler de onoare din partea mirelui: DJ-ul Kiss FM – Liviu Bulicanu.

Cu o soție bună, necazul e pe jumătate, iar bucuria – dublă.

Supriză! În același timp au fost furați și mirele, și mireasa. Nu pentru mult timp însă, pentru că nici ei nu s-au lasat duși departe unul de altul. Cu toate acestea, Flaviu a fost pus la încercare, trebuia să spună cinci argumente că o iubește… În acel moment, el a declarat solemn că cei șapte ani au demonstrat iubirea lui, iar cinci idei ar fi insuficiente…

Ei, și dacă tot vorbim despre mireasă... Ce mireasă! Cu o voce caldă și liniștită, cu părul lung, cu gesturi fine, arăta ca o regină! Răsfățată cu o rochie de mireasă făcută exclusiv de mână, pe fundalul unui decor realizat în exclusivitate bucățică cu bucățică, cu make-up artistul mereu aproape și cu profesorii, prietenii de la Black & White, care au avut grijă să bucure ochii invitaților cu o coregrafie creativă, ingenioasă și super romantică.

Acum Liuba și Flaviu nu mai sunt colegi. Nu sunt doar un cuplu. Sunt o familie pentru care muzica este pasiunea comună și, evident, ascultă doar hituri! Echipa „Kiss FM” este alături de ei în noul proiect, de familie de această dată. Casă de piatră, cât mai multe apusuri și răsărituri în care să își dăruiască zâmbete și dragoste!

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

...eu nu că i-am auzit,dar și i-am vazut de multe ori...oameni prietenosi,veseli,minunati...și ma bucur mult ca descopar calitati bune in oameni straini,decit in acei apropiati...
Anatolie   -  
31 Octombrie 2014, 20:11
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău