VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Festivalul Fotbalului „VIP magazin”
Iulie 2006, Nr. 27-28

Festivalul Fotbalului „VIP magazin”

Comentează   |   Cuprins

Fotbal, dispoziţie bună, posibilitatea de a comunica între prieteni, iată ingredientele turneului de fotbal organizat recent de către revista „VIP Magazin” la Complexul Sportiv „Zimbru”. La competiţie au participat patru echipe – „VIP Magazin şi prietenii”, echipa ziariştilor, echipa artiştilor şi „EcoSport Gym”, formaţie care a şi câştigat turneul, învingând în finală echipa organizatoare. De fapt, semantica cuvintelor „învingător” şi „învins” a fost una relativă la turneul nostru – scopul organizatorilor fiind desfăşurarea unei manifestaţii care ar fi depăşit calibrul unei simple competiţii sportive. Şi acest lucru ne-a reuşit. Turneul s-a jucat conform unei scheme simplificate, în care învingătorii primelor două partide au jucat finala, iar pierdantele – finala mică.

În drum spre finală, echipa „VIP Magazin şi prietenii” a trecut de formaţia ziariştilor (pentru care au evoluat aşii în domeniu ca Valeriu Reniţă, directorul agenţiei „Moldpres” şi Anatol Golea, director general al „TV7”) 4-2 , unul din golurile noastre fiind reuşit de redactorul-şef al revistei, Sergiu Gavriliţă, iar reporterul revistei, Marcel Toma, a apărat cu onoare şuturile ziariştilor. Muşchii şi forţa au fost peste măiestria artistică în confruntarea dintre „EcoSport Gym” şi echipa artiştilor, la care au jucat şi Ricky Ardezianu şi Anatol Mîrzenco, susţinuţi de pe banca tehnică de către Anatol Dumitraş, indisponibil în acea zi din cauza unei accidentări. Locul trei a fost ocupat de ziarişti, mai buni ca artiştii (să fie doar la fotbal?), dar clasarea finală a echipelor nu a avut mare importanţă pentru că toate au fost premiate în mod egal. Totuşi, cîştigătorii au fost „luaţi în seamă” cu o sticlă specială de spumant de 6 litri.

A mai fost premiat Victor Daghi (golgeterul turneului cu cinci goluri) şi Valeriu Reniţă, menţionat drept participantul VIP al festivalului. Organizatorii Festivalului de Fotbal „VIP Magazin” aduc sincere mulţumiri în organizarea turneului Clubului de Fotbal „Zimbru”, Combinatului de Vinuri „Cricova S.A.”, „MUZ Cafe” şi Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău