VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Festivalul Familiei în toată Moldova
Iunie 2010, Nr. 74

Festivalul Familiei în toată Moldova

Comentează   |   Cuprins

Ediţia a doua a „Festivalului Familiei” s-a desfăşurat în perioada 10-16 mai în toată ţara şi a culminat într-o duminică însorită, adunând zâmbete de copii şi feţe luminate de părinţi în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt”.

Pentru a promova valorile sacre ale familiei şi a sublinia importanţa ei în societate, organizatorii au adus în scenă şi au oferit diplome cuplurilor ce au sărbătorit 50, 55 şi 66 (!) de ani petrecuţi împreună. Invitaţii de onoare ai Festivalului au fost taţii copiilor care s-au născut la 15 mai, de Ziua Internaţională a Familiei. În cadrul Festivalului s-au organizat trei concursuri: „Fotografia de Familie” (partener - www.foto.md, câştigătoare - Natalia Ciobanu, a cărei lucrări au fost expuse în Parc, în timpul evenimentului de totalizare), „Filmul Familiei” (partener - www.clip.md, câştigător - Cornel Comendant) şi „Enciclopedia Familiei”, organizat pentru şcoli şi licee.

Ziua Internaţională a Familiei este celebrată anual la 15 mai, prin decizia Adunării Generale a ONU, din 1993. În Republica Moldova, prin hotărârea Parlamentului, intrată în vigoare la 7 mai 2010, Ziua Familiei – 15 mai – este inclusă în lista sărbătorilor oficiale.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

e foarte interesant in fiecare reprezentare...
Aida.N   -  
09 Mai 2011, 18:16
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău