VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Festival of Creative Movement 2011
Decembrie 2011, Nr. 92

Festival of Creative Movement 2011

Comentează   |   Cuprins

În fiecare toamnă, compania „Loial” desfăşoară cel mai creativ concurs de divertisment pentru cei mai curajoşi şi talentaţi stilişti ai Moldovei. La mijlocul lunii noiembrie, în incinta unui club de noapte din capitală, a avut loc a şasea ediţie a „Festival of Creative Movement 2011”, organizat de compania „Loial”, cu sprijinul „Schwarzkopf Professional” şi „Moser”.

Peste 25 de lucrări au fost prezentate în trei nominalizări ale concursului: „Tunsoare şi aranjare creativă Crazy Hair”, „Tunsoare creativă cu maşina de tuns Wild Clipper” şi „Creative image of Schwarzkopf Professional”. Concursul a fost jurizat de maeştri ai genului, stilişti cunoscuţi din Moldova: Timur Balagan, Vasilie Gorbaciov, Vladimir Suşchevici, Pavel Morozov şi Victor Micuşa, preşedintele juriului.

Toţi participanţii au fost premiaţi cu generozitate de către organizatorul festivalului, compania „Loial”, cu cadouri de la renumitele branduri „Schwarzkopf Professional”, „Wahl” şi „Moser”. Compania „Loial” n-a lăsat nici publicul şi spectatorii fără un show adevărat şi a pregătit, pe lângă numere spectaculoase, o surpriză informativă – prezentarea a trei serii noi de la „Schwarzkopf Professional”, mult aşteptata linie pentru bărbaţi [3D]MENSION, noile produse pentru styling de la OSiS+ şi noua gamă de ulei pentru păr BC Oil Miracle. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău