VIP Magazin
30 Octombrie 2020
Print
Print
Print
Print
Femei, zâmbete, culori
Aprilie 2012, Nr. 96

Femei, zâmbete, culori

Comentează   |   Cuprins

La început de primăvară, când lăsăm lumina soarelui să ne pătrundă nu doar prin geam, ci şi în garderobe, idei sau felul de a fi, cuconada este o perfectă ocazie pentru socializare şi molipsire de bună dispoziţie. Am continuat tradiţia, reînviată acum o lună, cu o seară doar a noastră, a femeilor. O seară în care ne vedem pentru a povesti şi a împărtăşi proaspetele trăiri, pentru a uita de formalităţi şi birou. O seară în care alegem din şifonier rochia şi pantofii iubiţi, nu pentru a plăcea ochilor bărbaţilor, ci pentru a ne completa starea de bine. 

De această dată, cuconada marca „VIP magazin” a avut drept prilej prezentarea celor mai noi ţinute de la PennyBlack pentru sezonul primăvară-vară. Eleganţa acestora capătă un aer sofisticat graţie imprimeurilor geometrice, culorilor electrice şi unor texturi deosebite, cum ar fi pânza de sac, taffeta, enver satinul şi, obligatoriu, dantela – un element definitoriu al gla-mourului. PennyBlack ne-a prezentat combinaţii izbitoare de culori şi ţesături purtate cu atitudine de către modele, în a căror postură au fost prietenele noastre şi ale celebrului brand: Viorica Nagacevschi, Oxana Constantinov, Galina Macari, Adriana Ochişanu, Inga Pocnea, Diana Urâtu, Irina şi Tincuţa Pârvan, Irina Bivol.

Evenimentul a fost găzduit de salonul de mobilă CAVIO, ce ne-a urat un „Bine aţi venit acasă!”, oferind noutate de atmosferă, eleganţă şi rafinament întâlnirii noastre. Am savurat spumant de la „Cricova”, sucuri „Granini”, delicii de la „Casa Vinului” şi ne-am relaxat pe muzica intrepretată live de Cristina Scarlat şi un band ales pe cinste. Iar pentru a vedea care dintre invitate sunt mai norocoase, am participat la o tombolă, câştigătoarele primind cadouri originale de la partenerii revistei „VIP magazin”: accesorii de la PennyBlack, pernuţe de la CAVIO, ceai, cafea şi ceşcuţe de la „Ethiopia”, veselă marca „Zwiesel”, vin aromat de la „Gitana”, flori de la „LuviFleurs”, şi două abonamente „VIP magazin” pentru un an. Totalizând, am petrecut câteva ore în compania prietenelor, cu emoţii pozitive şi zâmbete sincere, fără un program bătut în cuie… O adevărată porţie de relaxare pentru fiecare.

Text: Doina Popa Foto: www.fotoroom.md

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău