VIP Magazin
13 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Exclusiv Adrian Ursu - Tu eşti tot ce mi-am dorit
Decembrie 2012, Nr. 103

Exclusiv Adrian Ursu - Tu eşti tot ce mi-am dorit

Comentează   |   Cuprins

Interpretul Adrian Ursu a făcut un obicei să realizeze totul ca la carte, cu gust, fără scăpări, de fiecare dată alt-fel, exclusiv. Nu a fost o excepţie nici evenimentul de lansare a noului său clip la piesa „Tu eşti tot ce mi-am dorit”, care a avut şi o denumire în tonul celor scrise mai sus – „Exclusiv cu Adrian Ursu”.

Ce a fost acolo? Restaurantul „Most”, gazda evenimentului, care a devenit, se pare, unul dintre partenerii tradiţionali ai interpretului, Andrei Porubin, cel care a prezentat serata în stilu-i caracteristic (fără cusur), muzica fermecătoare a flautului şi a harpei, atmosferă veneţiană completată de chelnerii cu măşti caracteristice şi o defilare semnată Nicolae Latunov, preluată parcă din carnavalul din Veneţia. De ce această temă? Pentru că e altfel faţă de ce a făcut Adrian Ursu până acum şi pentru că videoclipul a fost filmat anume în acest oraş superb, lucrarea fiind semnată de Andrei Samardac. Echipă nouă de filmare, locuri splendide, Budapesta, Milano, Veneţia, de data asta o frumoasă roşcată în clip, iar neschimbat rămâne autorul muzicii şi al textului, pentru că este lucru ştiut – Adrian Ursu îşi scrie majoritatea pieselor de unul singur.

La eveniment, susţinut de partenerii „Most", „Felicia Optic Center”, „Godina”, „Ex-Factor Grup", „Holiday Service”, „Nefis”, „F’autor”,  şi marca „President”, a fost prezentă lume multă şi diversă: cântăreţi, regizori, fotografi, oameni de afaceri, politicieni, jurnalişti şi prietenii apropiaţi care au venit să-l felicite pe Adrian cu ocazia lansării noului clip, dar şi să-l vadă în premieră. Nu înainte de a asculta live piese in premieră absolută,  în variantă acustică la pian şi chitară în interpretarea lui Adrian Ursu… 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău