VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Eveniment monden pentru clienţii corporativi MOLDCELL
Iunie 2008, Nr. 50

Eveniment monden pentru clienţii corporativi MOLDCELL

Comentează   |   Cuprins

Clienţii corporativi MOLDCELL s-au bucurat recent de un eveniment monden organizat în exclusivitate pentru ei. În cadrul evenimentului au fost premiaţi învingătorii campaniei Maratonului Mobil MOLDCELL, ediţia a II-a. 11 companii au primit drept premii 23 de călătorii de neuitat: 15 în Tailanda, 2 în Egipt, 2 în Turcia şi 4 în România.
 
Fiind ghidată în activitatea sa de principiul „Fiecare client contează”, compania MOLDCELL a mulţumit clienţilor corporativi pentru loialitate, anunţînd noul mecanism al celei de-a treia ediţii a Maratonului: toţi clienţii corporativi beneficiari ai pachetului Postpaid, vor primi, începînd cu iunie 2008, reduceri lunare în baza numărului de linii active şi a cheltuielilor lunare.

Un farmec aparte al serii le-au constituit sesiunile foto rofesioniste, realizate de Gulinara Vîşcu; muzica de calitate oferită de trupa din Ucraina «Deti Fidelea», duetul Elnur & Samir, care au reprezentat Azerbaijanul la “Eurovision 2008” şi contra-tenorul rus Oleg Bejinskih; bucatele alese, coctailurile şi fructele exotice. Fiind organizat în preajma aniversării de 8 ani de activitate a companiei, evenimentul a fost mai mult decît oportun pentru a împărtăşi cu prietenii şi partenerii săi realizările şi rezultatele recente obţinute de MOLDCELL.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău