VIP Magazin
28 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
E vremea vinului nou
Decembrie 2014, Nr. 126

E vremea vinului nou

Comentează   |   Cuprins

Surprize cu aromă de vin tânăr au fost oferite de celebra vinărie de la Cricova în ultima lună de toamnă. „Primeur de Cricova” este vinul nou produs din roada acestui an, spre încântarea iubitorilor de licori selecte. Acesta a fost prezentat la cea de-a opta ediţie a evenimentului organizat de „Cricova”, Târgul Vinului Nou.

O aură de pace şi voie bună învăluie noul vin, de parcă ar fi destinat celor care se împacă şi petrec la o masă mare.

Târgul Vinului Nou a devenit deja o carte de vizită a brandului „Cricova”. Mai mulţi artişti, degustători, oameni de afaceri şi politicieni acceptă cu entuziasm invitaţia de a participa la acest eveniment, redescoperind „Cricova” pe toate dimensiunile ei valoroase.

Anul acesta, evenimentul a fost unul spectaculos. Pe lângă melodii şi dansuri populare care au binedispus lumea, a avut loc şi o prezentare de modă a celebrei creatoare Valentina Vidraşcu. Designerul a cucerit cu respectiva colecţie publicul de la Bucureşti, iar acum a fost prezentată şi în Republica Moldova. Colecţia cuprinde rochii stilizate și ii lucrate manual, al căror design reflectă abundenţa motivelor populare, aducând astfel un omagiu tradiţiilor noastre.

Excursii în faimoasele beciuri, bucate tradiţionale, vin fiert, obiecte de artizanat, precum şi multă voie bună au fost condimentele acestui eveniment deosebit. Astfel, Târgul Vinului Nou de la Cricova a încadrat perfect un eveniment în care spiritul urban s-a armonizat cu parfumul satului.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău