VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Doamnele în roz şi puterea de a învinge
Noiembrie 2012, Nr. 102

Doamnele în roz şi puterea de a învinge

Comentează   |   Cuprins

Pentru că luna octombrie a fost dedicată luptei cu cancerul la sân, site-ul perfecte.md, fiind solidar cu femeile care au puterea de a lupta cu cancerul şi cu cele care vor să preîntâmpine această maladie, a organizat o „Petrecere Roz”, la care au fost invitate peste o sută de femei frumoase şi celebre din capitală.

Atât organizatorii, cât şi invitatele au ţinut să încurajeze persoanele diagnosticate cu această maladie să fie puternice şi să se adreseze la timp medicului. Iar întrucât culoarea roz este simbolul luptei cu cancerul la sân, cele peste o sută de invitate au avut de respectat un dress code, etalând ţinute roz.

Printre invitate s-a regăsit la loc de frunte şi „zâna surprizelor”, ambasadoarea Campaniei Avon împotriva Cancerului la Sân în România şi Moldova, Andreea Marin-Bănică, care a fost, ca de obicei, o prezenţă spectaculoasă. O altă invitată la eveniment a fost Daria, o tânără care a reuşit să învingă cancerul la sân şi care, prin exemplul său, oferă încredere femeilor aflate într-o situaţie similară.  Rămânând profund impresionată de lecţia de viaţă pe care Daria a avut curajul să o prezinte, Andreea Marin-Bănică i-a făcut un cadou tinerei. Aceasta va beneficia de un implant şi o reconstituire la o clinică din Bodrum, Turcia.

Atmosfera a fost animată de muzică de calitate şi voie bună, de zâmbete şi optimism, de vinuri alese şi bucate delicioase. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău