VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Diamantele „Assos” la Chişinău
August 2010, Nr. 75-76

Diamantele „Assos” la Chişinău

Comentează   |   Cuprins

Inele elegante, pandantive unicat în lume, lănţişoare fine, verighete originale din aur de cea mai bună probă de 14 şi 18 carate, pietre preţioase şi diamante. Toate aceste giuvaiericale, creaţii europene, poartă amprenta brandului „Assos”, al cărui butic a fost inaugurat cu lume bună şi şampanie la „Shopping MallDova”.

Cu sediul central la Koln, Germania, „Assos” este în primul rând, un nume de referinţă în lumea mondială a diamantelor, cotate la bursele belgiene. Nu în cele din urmă, este brandul care se mândreşte cu colecţiile sale de verighete, personalizate, cu design original. Cea mai cunoscută fiind „Man&Woman”, cu inele executate din aur alb, aur galben şi diamante. Proprietarii au avut grijă să aducă la Chişinău şi celelalte colecţii vestite, precum „Queen Collection”, „Diamond Inside Me”, „Princess”. Clienţii au la dispoziţie toate cataloagele „Assos” şi pot comanda orice model în aur, cu diamante sau pietre preţioase. Fiecare comandă este executată în Europa timp de câteva zile. De asemenea, verighetele pot fi personalizate. Ion Brumaru, reprezentantul „Assos” în Moldova, ne-a spus că diamantele şi metalele preţioase „Assos” sunt înalt apreciate în Europa. „Ne propunem să ocupăm nişa de mijloc şi cea de sus de pe piaţa autohtonă. În situaţia în care cumpărătorul nostru are de ales dintre bijuterii clasice, standard, de un preţ mic şi cele exorbitante la preţ, „Assos” este brandul care va satisface gusturile şi cerinţele celor care apreciază frumosul şi eleganţa. Cu atât mai mult, diamantele „Assos” corespund criteriilor principale de evaluare – cei 4C - ce determină preţul acestora. Este vorba de tăietură, greutate (carate), culoare şi claritate”. Diamantele şi bijuteriile „Assos” sunt cadourile perfecte pentru evenimentele importante din viaţa noastră - intraţi şi vedeţi ce capodopere de bijuterii v-a pregătit „Assos”. 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

totul e foarte frumos dar si foarte scump cred ca.eu nu pricep mult in aur si....dar nu vad sensul sa dai o avere ptr un inel ptr mine nu e logic.poti sa iei biju de la avon de ex. si sa fii tot asa de fericita ptr ca de fapt rolul bijuteriilor nu e mare doar ca te fac mai frumoasa, mai stralucitoare...principalul omul sa fie bun da biju nu conteaza.
cris cazacu   -  
15 Noiembrie 2010, 13:38
Sus ↑
oooo da, intra te rod in acest butic, ai sa tii unul sau mai multe articole in mina si atunci vei vedea diferenta,,,,, apoi sa te intrebi mai doresti biju de la avon/?/
alio   -  
14 Aprilie 2011, 12:20
Sus ↑
:)))))))))))))))))
dute si cumpara "biju" de la AVon si taci. nu spune nimic ca te faci de ras. sincer


:))) "biju"
raspuns   -  
13 Februarie 2012, 16:07
Sus ↑
bijuterii foooarte frumoase.
nichi   -  
09 Noiembrie 2012, 13:24
Sus ↑
am uitat.aveti vinzatori foarte necalificati in domeniu.
nichi   -  
09 Noiembrie 2012, 13:25
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău