VIP Magazin
20 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Di Vero Secrets cu Natalia Pânzaru
Decembrie 2013, Nr. 115

Di Vero Secrets cu Natalia Pânzaru

Comentează   |   Cuprins

Anul acesta a fost anul ei. Anul Di Vero. Anul Nataliei Pânzaru. Semnătura Di Vero au purtat-o unele dintre cele mai rafinate colecţii şi prezentări de modă de la Chişinău. Prin rochiile sale, Natalia şi echipa sa au provocat admiraţie, uimire, dar şi dorinţa fiecărei femei de a fi specială.

Ultima colecţie – Di Vero Secrets – a avut parte de un succes răsunător în cadrul ART Podiumului organizat la finele lui noiembrie la Moldexpo de către celebra stilistă Valentina Radcenco. Colecţia de rochii de seară a fost cireşica de pe „tortul” evenimentului de modă, fiind punctul său culminant.Orice femeie s-ar regăsi în această colecţie construită pe contraste. Oricine îşi poate găsi aici o rochie pentru superbele seri de Crăciun sau Anul Nou, fie că vă doriţi o rochie romantică şi vaporoasă, o ţinută care îmbină agresivitatea pietrelor cu fineţea dantelei sau preferaţi ceva minimalist şi simplu, dar nu mai puţin sofisticat. Natalia vă provoacă să savuraţi fascinaţia purpuriului contrastant cu pudra, inocenţa rozului palid asortat cu nuanţe de lila, puritatea şi strălucirea nuanţelor crem şi aurului de nuntă…Sloganul acestui sezon este pentru Di Vero ca o invitaţie – alege-ţi stilul şi fii şic cu ceea ce ţi se potriveşte!

Anul 2013 se încheie pentru Di Vero şi Natalia Pânzaru în cel mai frumos mod cu putinţă. Trofeul „Cel mai bun designer al anului” câştigat la Wed Awards i-a adus Nataliei recunoştinţa şi admiraţia publicului. Astăzi nu veţi găsi un eveniment la care vedetele din muzică sau televiziune să nu poarte ţinute Di Vero. Ţinute pe care le recunoşti graţie clasei şi stilului ireproşabil. Deci, pentru orice petrecere, găsiţi lookul potrivit la Di Vero! Cu Di Vero fiecare ieşire publică va fi una de neuitat! 


Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

foarte elegante
di   -  
29 Martie 2014, 20:02
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău