VIP Magazin
11 Decembrie 2018
Print
Print
Print
Print
Deliciul gurmandelor
Septembrie 2012, Nr. 100

Deliciul gurmandelor

Comentează   |   Cuprins

Sorbet, budincă de mure, clafoutis, cocteiluri savuroase cu îngheţată, şampanie şi lichior, căpşuni în ciocolată… Adevărate măiestrii ale artei culinare s-au lăsat admirate şi savurate de cele mai distinse doamne ale Chişinăului la îndemnul prietenelor lor: Viorica Nagacevschi, Elena Ciobanu şi Rodica Ciorănică.

Abia venite din vacanţă, bronzate şi binedispuse, doamnele au ales cele mai vaporoase rochii pentru o serată delicioasă în care au descoperit deserturi uşoare şi sănătoase preparate de maestrul-cofetar Elena Suchkova, bucătarul-şef al Casei ciocolatei Korkunov din Moscova, campion al concursurilor culinare mondiale  din Luxemburg şi Moscova, autorul tartelor pentru Valentin Iudashkin, Irina Alegrova şi Pierre Richard. În exclusivitate, invitatele la eveniment au avut ocazia să participe la un master class de două ore cu deserturi pregătite chiar de maestrul Elena Suchkova şi să înveţe care sunt produsele, aromele şi combinaţiile perfecte pentru o revelaţie gustativă.

Fiecare desert a putut fi admirat în cadrul unei parade a chelnerilor, organizată de Elena Ciobanu, şi savurat alături de un vin de calitate oferit de Gitana Wines. Iar pentru a alege vinul potrivit deserturilor, un sommelier a ghidat doamnele în lumea degustaţiilor. 

Atmosfera lejeră ca o budincă de mure a fost posibilă datorită gazdei evenimentului – res-taurantul „Dacia”, dar şi asociaţiei Catering Moldova şi restaurantului „Cetatea Veche”  din oraşul Soroca.  (Doina Popa)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+3°