VIP Magazin
29 Septembrie 2020
Print
Print
Print
Print
Declaraţie de dragoste pentru cea mai sweet mamă
Decembrie 2006, Nr. 32

Declaraţie de dragoste pentru cea mai sweet mamă

Comentează   |   Cuprins

Nu în primul rând, Natei Albot îi este greu. Pentru că are acasă doi copii care se vor giugiuliţi,  un soţ care trebuie iubit, o maşină care trebuie fugărită de la „Pro Fm” la magazinul cu haine  pentru mămici cu burtici şi pentru că aşa e normal, să-ţi fie greu, când abia înveţi cum să păşeşti în afacerea ta fără să strici ceva. Dar aşa îi trebuie. Sunt şi un milion de senzaţii plăcute în toată tevatura cu hârtiile, alegerea colecţiei, designul încăperii,  gânditul celei mai simple şi mai calde fraze posibile pe care a pus-o pe invitaţii, tragerea la copywriter a celor 99 de cd-uri cu muzica ce i-a plăcut ei când s-a gândit la noi şi s-a gândit bine, pentru că noi o ascultăm într-o nebunie şi ne gândim la ea... Este tulburător de emoţionant să-ţi atingi visul cu mâna. Să faci totul din dragoste. Pentru că este persoană publică, ne-a recunoscut chiar Nata, i s-au deschis zeci de uşi de o mie de ori mai uşor decât i s-ar fi deschis unei femei fără nume.

În fine, când a fost tras ultimul retuş, ne-a aşteptat într-o duminică seara la magazin, la o prezentare de ţinute pentru gravide. Camere de televiziune, aparate de fotografiat, interviuri - serios-serios, ca la deschiderea „Planetei Hollywood”. Mi-au plăcut modelele – femei însărcinate pe bune. Mi-a plăcut publicul – femei foarte adevărate, cu multă personalitate în ochi şi în haine, cărora le place să muncească şi care nu arată fiţe, chit că le vedem pe la televizor cam pe toate.

Nata este prima vedetă (director de radio, prezentatoarea celei mai tari emisiuni a verilor trecute „Pro Fm beach party”, femeia de pe coperta nr. 3 a „VIP magazin”) care a început o afacere pentru sufletul ei. S-a gândit că putem merge la ea din mai multe motive – ori că vrem o ţinută adecvată unei femei care fie aşteaptă un bebe, fie că încă nu aşteptăm un bebe, dar vrem o cosmetică delicată sau o bijuterie care să ne umple de culoare o zi fără roşu în calendar, fie că vrem să ne „tragem o ţoală” (vorba Natei) sau să achiziţionăm (vorba noastră), în premieră într-un shop din Chişinău ( „Sweet mama”), o ie, o rochie cu flori sau un taior cu brâu din catifea de la Valentina Vidraşcu. Am vrut să fac un reportaj scurt şi mi-a ieşit o declaraţie de dragoste. Poate e mai bine aşa. Oamenii care fac lucruri frumoase trebuie iubiţi. La adresa: str. V. Alecsandri, 66/1, in intersectie cu str. 31 August 1989, magazinul pentru mamici cu burtici - „Sweet mama”. (Rodica Ciorănică)
 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

Foarte frumos mi-a placut poeziile lui
Vasile Alecsandri   -  
20 Februarie 2012, 16:39
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău