VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
DJ Armin van Buuren a încântat publicul de la Chişinău
Iulie 2015, Nr. 132-133

DJ Armin van Buuren a încântat publicul de la Chişinău

Comentează   |   Cuprins

Orange Moldova, operatorul de telefonie mobilă și internet numărul unu în ţară, le-a făcut la începutul acestei veri o surpriză incendiară împătimiţilor de muzică electronică. Aceștia au avut parte de un concert de zile mari susţinut de DJ-ul Armin van Buuren.

Pentru al cincilea an consecutiv, acesta este în topul celor mai renumiţi DJ, iar muzica electronică pe care o mixează îi încântă pe toţi spectatorii veniţi la concertele sale. Nu a făcut excepţie nici la concertul de la Chişinău, unde, într-o explozie de ritmuri şi jocuri de lumini, Armin van Buuren a avut o prestaţie nemaipomenită.

Vedeta şi-a salutat fanii din ţara noastră cu un mesaj mai mult decât „electrizant”: „Bună seara, Moldovaaaaaaa! Sunt foarte fericit că mă aflu astăzi aici! Sunteţi pregătiţi pentru o stare de trance? Haideţi, toţi, mâinile sus!”

Armin van Buuren a reuşit să îi ţină în ritm de dans pe toţi cei veniţi la show, graţie talentului său incontestabil.

Pe lângă DJ renumiţi care au mixat la Chişinău datorită primului operator de telefonie şi internet mobil din ţară, au fost Above and Beyond, David Guetta, Andrew Rayel şi alţii.

Ludmila Nistorică, director marketing şi comunicare Orange Moldova, a menţionat: „Orange este operatorul #1 din Moldova şi suntem foarte mândri că am adus la Chişinău DJ-ul #1 din lume. Ne bucură faptul că am reuşit să oferim tuturor un show muzical de excepţie, în compania celui mai iubit DJ internaţional. Generozitatea cu care le mulţumim celor 2 milioane 500 de mii de clienţi pentru că aleg serviciile noastre reconfirmă faptul că Orange este operatorul #1 în Moldova, dar şi cel mai iubit brand”. 3527811.jpg

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău