VIP Magazin
25 Februarie 2020
Print
Print
Print
Print
Cricova Primeur 2011
Decembrie 2011, Nr. 92

Cricova Primeur 2011

Comentează   |   Cuprins

Un vin neobişnuit cu o istorie neobişnuită

Cricova”  S.A. excelează la capitolul calitate şi respectarea tradiţiilor. Cum ar fi cea de a bea vinul nou, tradiţie apărută la începutul secolului trecut, pe care Combinatul de vinuri „Cricova” S.A. o reînnoieşte deja al cincilea an consecutiv.

Nu s-a făcut excepţie nici în acest an, atunci când „Cricova” S.A. a organizat un eveniment special dedicat deschiderii primei sticle de vin nou Primeur 2011, produs conform metodei de Beaujolais. Produsul a fost prezentat cu o robă nouă, parcă mai strălucitoare, dar şi cu un plus de arome şi de catifelare, degustarea cunoscutului vin având loc într-o atmosferă relaxantă, cu muzică şi dansuri populare, dar şi gustări speciale propuse de restaurantul „Casa Vinului”, locul unde a avut loc evenimentul, pentru a fi servite la un pahar cu vin.

Au dat curs invitaţiei de a participa la această lansare nume mari din domeniul politic, cultural şi al afacerilor, cum ar fi prim-ministrul Vlad Filat, ex-preşedinţii  Mircea Snegur şi Petru Lucinschi, alte personalităţi notorii ale ţării, precum şi reprezentanţi ai centrelor comerciale, cunoscători ai vinului, care au închinat, în premieră pentru anul 2011, un pahar din acest vin nou: CRICOVA Primeur – primul vin nou al Moldovei.  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău