VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Crăciunul în alb… la CAVIO

Crăciunul în alb… la CAVIO

Comentează

De data aceasta am vrut să anticipăm Crăciunul şi să aducem mai curând mireasma sărbătorilor.  Astfel, VIP magazin, împreună cu aproape 100 de femei, şi-au dat întâlnire la Cavio care a întins mesele şi a împodobit salonul cu accesorii de Crăciun, cu mobilier din cele mai rafinate colecţii, creând o ambianţă în care ne-am simţit din prima secundă acasă…

Doamnele s-au lăsat purtate de atmosfera încălzită de colindele de pe ultimul CD al Getei Burlacu, realizat în colaborare cu textiera Viorica  Nagacevschi şi Angri band. Reveria sărbătorilor de la Cavio a fost garnisită cu o fascinantă prezentare de modă a buticului Cardigan. Modelele au defilat în piesele ultimei colecţii ale brandurilor Luisa Spagnoli şi Mariella Rosati, perfecte pentru femeile cu statut, accesorizate inspirat cu ochelari de la Miu-Miu, Prada, Dolce Gabbana şi Stella McCartney, branduri reprezentate în Moldova de Felicia Optic Center. Deasemenea, modele au fost coafate cu mult gust de stilistele salonul Cristis, astfel familiarizându-ne cu tendinţele de pe podiumurile europene.

Poveste cu final fericit

Partea mai tristă, dar cu happy-end a serii, a prezentat-o povestea familiei Violetei Ciobanu, o femeie de 36 de ani care lucrează hamal la un magazin pentru o plată zilnică de  16 lei şi 30 de bani. Cine ar putea să-şi hrănească copiii cu 16 lei şi 30 de bani?

Violeta şi cele două fetiţe ale ei au fost prezente la eveniment, profund impresionate de surprizele de care nici nu bănuiau că urmează… Patru ani în urmă această familie se descurca bine, dar acum, de când soţul este bolnav de tuberculoză şi inapt de muncă, fiul mai mare, Cristian, la ai săi 16 ani, este nevoit să lucreze vara la construcţii ca să mai aducă un ban în casă.

Luna trecută,  familia Ciobanu s-a trezit în stradă, dormind prin parcuri. Au avut noroc de o colegă de-a Violetei, servitoare la magazin, care i-a primit la ea în chirie cu 800 de lei pe lună. Cinci persoane într-o cameră, fără televizor, fără calculator, cu regim strict la utilizare a energiei electrice… Iar cei trei copii se duc înfometaţi dimineaţa la şcoală, cu picioarele slăbite, singura lor masă fiind prânzul din cantina şcolii.

De patru ani nu au sărbătorit Crăciunul sau Anul Nou, la copii nu a venit Moşul, iar masa a fost la fel de pustie ca-n celelalte zile. Anul acesta însă, graţie VIP magazin şi prietenilor săi, această familie va avea sarbători adevărate. Fiindcă de sărbători dăruim, compania Glorinal le-a adus un apartament. Reţeaua de farmacii Felicia – medicamente gratuite şi un coşulet cu produse de igienă. Magazinul United Colors of Benetton le-a oferit în dar câte o ținută completă, reţeaua de magazine de încălţăminte Cristina - ciuboţele de iarnă, Sudzucker – produse alimentare de primă necesitate, Gitana -  40 kg de carne de suine, magazinul Ethiopia - ceauri şi cafea pentru mesele în familie, Nicoleta Stati a trimis un ajutor financiar, suma fiind completată de doamnele prezente la eveniment. Iar Livrareflori.md a venit cu un brăduţ împodobit care să le amintească de un Crăciun cu adevărat fericit. Dăruiţi şi veţi fi fericiţi!

Multumim tuturor prietenilorşi partenerilor revistei pentru sensibilitate şi receptivitate. Un An Nou Fericit tuturor!

Cavio, Cardigan, Gitana, Cricova, Livrareflori.md, Felicia Optic Center, Glorinal, Cristina, Ethiopia, Sudzucker.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon

ce gest frumos....tareeeee emotionant cind citesti.....
ana   -  
12 Decembrie 2012, 21:22
Sus ↑
inc
din Germania   -  
13 Decembrie 2012, 22:51
Sus ↑
Aberatii! Totul a fost un spectacol ieftin si familia data nu a mai primit apartamentul promis. Nu va faceti PR ieftin pe seama unor persoane nevoiase. Sa va fie rusine. Ei in continuare stau in chiriei si sint plini de lipsuri.
crina   -  
09 Decembrie 2013, 15:31
Sus ↑

* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău