VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Concursul „Best Stylist 2010”
Februarie 2011, Nr. 81-82

Concursul „Best Stylist 2010”

Comentează   |   Cuprins

În premieră pentru Moldova, compania „Loial”, cu suportul MOSER şi Schwarzkopf PROFESSIONAL, a organizat, la sfârşitul lunii noiembrie, prima ediţie a decernării premiului pentru performanţe deosebite în  arta coafurii „Best Stylist 2010”.

Compania „Loial” a reunit toţi „reprezentanţii breslei” - stilişti, maeştri, coafori renumiţi, precum şi reprezentanţi ai mass-media din Moldova la night-club-ul „New Z”. La ceremonia de decernare, juriul internaţional, format din 12 stilişti de top din 6 ţări europene, a anunţat numele celor mai creativi stilişti la trei nominalizări: „Imagine comercială feminină/masculină”, „Coafură de seară - păr lung” şi „Imagine creativă Moser Style”. Concursul a fost câştigat de către stilişti tineri, talentaţi şi creativi, care au adus viziuni noi în arta coafurii. La prima nominalizare, în calitate de câştigătoare, juriul a desemnat-o pe Marina Osovscaia care a prezentat 2 imagini: „Pictoriţa urbană” şi „Rebela”. Potrivit rezultatelor votării publicului, la  această nominalizare a fost desemnată câştigătoare Anastasia Certogonova, care a prezentat imaginile „Modern” şi „Diva îndrăgostită”. La cea de a doua nominalizare, juriul internaţional a declarat-o învingătoare pe Elena Pantazii – pentru imaginea „Glamorous”. Potrivit rezultatelor votării plasate pe Internet-portalul „allfun.md”, la office-studioul companiei „Loial” şi votării la clubul de noapte,  până la începutul ceremoniei de înmânare a premiilor, au fost apreciate lucrările Ludmilei Ţirulic. În opinia spectatorilor, creaţiile ei au meritat premiul „Simpatia publicului”. La cea de a treia nominalizare a concursului, juriul internaţional a apreciat creaţia lui Dmitri Râbciuc, „The day of contradiction”, iar simpatiile publicului au mers către Tatiana Dabija şi imaginea elaborată de ea, „Magia de foc a dragostei”.

Cel mai aşteptat moment al serii a fost show-programul feeric oferit de oaspetele evenimentului, stilistul german Alex Kubler, fondatorul şcolii „GIG International Hair”, care a pregătit o prezentare de tunsori de dame şi de bărbaţi, realizate cu ajutorul maşinilor de tuns MOSER. Iar în următoarele două zile toţi doritorii de perfecţionare au fost prezenţi la seminarul master-class „Look and learn-Hair Tattoo and Art Lines”, ţinut de Alex Kubler în studioul companiei „Loial”. Toţi participanţii la eveniment s-au ales cu câte un cadou oferit de compania „Loial”. Câştigătorii vor beneficia de premiul cel mare – o călătorie la Praga pentru a participa la un seminar.

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău