VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
„Come alone” cu Lara Fox
August 2012, Nr. 99

„Come alone” cu Lara Fox

Comentează   |   Cuprins

Acesta este titlul noii piese a interpretei care a colorat showbizul de la noi în ultima vreme – Lara Fox. Lucrarea nu a venit pe lume de una singură, ci „însoţită” de un clip video pe măsură, care a fost lansat în clubul „Flamingo” din capitală.

Vestimentaţie à la Lady Gaga , hairstyle à la Selena Gomez şi dispoziţie incendiară – acestea au fost doar câteva dintre detaliile care au întreţinut atmosfera evenimentului. Aici şi-a afişat prezenţa „lumea bună” din showbiz şi afaceri, printre care profesoara de canto a Larei, Victoria Nikitcenko şi autorul piesei, Viorel Ţigănaş – toţi au venit cu felicitări şi urări de bine la adresa interpretei.

Piesa este făcută în colaborare cu Sasha Lopez, iar ideea clipului înfăţişează o „Alice în ţara minunilor” a vremurilor noastre, care îşi face de cap când cei mai mari nu sunt acasă. La realizarea clipului s-a muncit pe durata a 24 de ore, filmările având loc la Bucureşti. Deşi a întâlnit dificultăţi în timpul filmărilor, Lara Fox a rămas încântată de această experien'ă, pe care este gata să o repete cât de curând posibil. Este pregătită să cucerească nu doar publicul de acasă, dar şi scena internaţională. Şi asta la doar 15 ani… Dar fata ştie ce vrea şi vrea ce ştie, mergând pe o reţetă sigură: muzică bună, imagine deosebită şi originalitate.  

Text: Veronica Vladei.
Foto: Main People Chişinău

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău
+2°