VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Colecţia Valentinei Vidraşcu prezentată de vedetele de la Chişinău
Iunie 2009, Nr. 62-63

Colecţia Valentinei Vidraşcu prezentată de vedetele de la Chişinău

Comentează   |   Cuprins

Cele mai noi creaţii ale designerului Valentina Vidraşcu au fost demonstrate de vedete autohtone în cadrul unui eveniment organizat de Compania „Moldcell” şi revista „VIP magazin”, găzduit cu bunăvoinţă de restaurantul „Popasul Dacilor”.

O prezentare de modă este întotdeauna un excelent prilej de a aduna femei frumoase în jurul podiumului. Mai ales cînd designerul nostru Valentina Vidraşcu vrea să ne bucure cu noile sale creaţii. Compania „Moldcell” şi revista „VIP magazin” i-au dat un imbold creatoarei şi au sprijinit-o să facă o prezentare cum scrie la carte la Chişinău, nu numai la Bucureşti sau Paris. De data aceasta e vorba de o colecţie inedită, ce continuă tema abordată în „La blouse
roumaine” şi cel mai important lucru e că Valentina Vidraşcu va deschide un atelier de producţie şi va confecţiona, în serii mai mari, piese din colecţie.
Aşadar, ii, tunici şi rochii din mătase, crep, viscoză, în culori şi imprimeuri fermecătoare au făcut deliciul unei cuconade, la care s-au prezentat invitatele noastre. Pentru două ore ne-am cufundat într-o lume a tradiţiilor populare şi a ultimelor tendinţe de modă, pe fundalul muzicii celor de la „Transbalcanica”.

Eroinele de pe podium au fost nimeni altele decît femeile de afaceri şi vedetele noastre de televiziune, împreună cu copiii lor. În prima parte a defileului s-au produs în calitate de manechine Paula-Mia Gavriliţă, Ecaterina Giosan, Andreea-Paula Kişkovici, Nina Raluca Bucătaru, Timeea-Ana Gîrdea, Tina Filat, care au fost încurajate de prezentatoarea evenimentului, Lily Lozan, DJ „Kiss FM”. Emoţiile nu prea le-au dat tîrcoale micilor vedete, pentru că, ştiţi şi voi, defileul se învaţă de la doi ani şi neapărat în faţa oglinzii sau a televizorului de acasă. Aşa că le puteţi cere fetelor oricînd autografe.

După recitalul Adrianei Ochişanu şi al Doinei Sulac, a venit rîndul mămicilor şi vedetelor să-şi etaleze talentul de top-model. Doamnele au fost împletite în stil rustic de însăşi Valentina Vidraşcu şi au ieşit, rînd pe rînd, în faţa publicului „exigent”. Pe pasarela improvizată, de la „Popasul Dacilor”, au păşit Rodica Ciorănică, interpreta Natalia Gordienco, creativ directorul “Promo Studio” Victoria Bucătaru, Rodica Verbeniuc, şefa secţiei comunicări corporative a Companiei „Moldcell”, Sanda Filat, psiholog, Nadia Giosan, manager la Salonul de mobilă „Reprolux”, Livia Gîrdea de la TV 7, Angela Gonţa şi Lorena Bogza de la PRO TV, Rusalina Russu de la Moldova 1, Maria Melentieva şi Olga Popa de la CTC şi Vera Terentiev de la NIT.

Ne-am dorit un eveniment în care să sprijinim munca oamenilor de creaţie din Moldova, iar ceea ce face Valentina Vidraşcu este un adevărat tribut portului popular şi valorilor adevărate”, a menţionat Rodica Verbeniuc, sprijinită în unanimitate de invitatele cuconadei. Şi ce fel de sîmbătă era să fie fără nişte plăcinţele rumene de la cuptor? Doamnele s-au avîntat imediat în concursul plăcintelor, împărţindu-se în două echipe, una condusă de femeia de afaceri Galina Rotaru, care a cooptat-o pe Valentina Vidraşcu şi Irina Staheeva, directorul reprezentanţei „Gianni Lazzaro” şi cealaltă - de Lorena Bogza, alături de care şi-au frămîntat plăcintele Maria Melentieva şi Olga Popa. Un juriu din trei bărbaţi, infiltraţi la cuconadă, au dat verdictul final.

Pe lîngă plăcintele vedetelor, am savurat vin rece de casă şi bucate din meniul extraordinar de la „Popasul Dacilor”, somon la grătar, tocăniţă moldovenească, cartofi copţi cu carne afumată şi raţă mută coaptă, umplută cu sărmăluţe, fel de mîncare inventat de Liliana Pavalachi, patroana restaurantului. ... Ne luăm rămas bun cu greu, pentru că prea frumoasă a fost sîmbăta, petrecută la marginea Chişinăului, în compania unor femei cu suflet mare. (Rodica Trofimov)

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău