VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
CasaDecor. Specialistul tău în amenajări
Aprilie 2009, Nr. 60

CasaDecor. Specialistul tău în amenajări

Comentează   |   Cuprins

Studioul de amenajări interioare „CasaDecor” te captivează cu soluţiile sale de design de mobilier şi decoraţiuni. Recent inaugurat la Chişinău, showroom-ul „CasaDecor” este partenerul perfect pentru un segment larg de cumpărători, graţie ofertelor atractive, convenabile pentru bugete mici, dar şi mai mari.

Contra unor preţuri rezonabile, „CasaDecor” îţi încurajează opţiunea pentru mobila italiană de înaltă calitate. „Venim cu un concept fresh în materie de design, spun patronii studioului. Cu noi aveţi posibilitatea de a vă amenaja locuinţa pînă la ultimul detaliu, de la bucătării, dormitoare şi camere pentru copii, pînă la decoraţiuni de interior. Astfel, clientul are posibilitatea de a-şi personaliza locuinţa în dependenţă de gustul şi stilul său”.

Invitaţii la deschiderea oficială a showroom-ului au admirat mobila de excepţie şi au rămas entuziasmaţi de oferta studioului „CasaDecor”. Unii dintre ei şi-au ales cîte ceva chiar în ziua deschiderii şi au făcut imediat şi comanda. Invitaţii, în mare parte deja clienţi ai salonului, au rămas mulţumiţi de faptul că aici poţi găsi oferte la preţuri mai mici chiar decît la producătorii autohtoni.

Designerii studioului „CasaDecor” oferă servicii de consultanţă şi design bazîndu-se pe principiul „clienţii satisfăcuţi reprezintă adevăratul patrimoniu al unei companii”. Conceptul „CasaDecor” presupune dezvoltarea unei reţele de studiouri specializate în amenajări interioare şi decoraţiuni.

Patronii studioului consideră că fenomenul crizei economice mondiale oferă o oportunitate pentru iniţierea unor afaceri. „CasaDecor” va deveni partenerul perfect pentru moldovenii care şi-au cumpărat imobiliare locative şi revin acum în ţară pentru a-şi decora locuinţele.    

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău