VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Buffalo – din ce în ce mai gustos
Mai 2012, Nr. 97

Buffalo – din ce în ce mai gustos

Comentează   |   Cuprins

Buffalo Steak House este restaurantul care nu doar uimeşte şi farmecă printr-un interior revoluţionar, dar şi are drept scop primordial consolidarea culturii gastronomice din Chişinău în jurul cărnii de vită de calitate. Iată de ce, ca-n orice restaurant profesionist, la Buffalo, noutăţile în materie de aromă şi gust sunt o tradiţie.

Pregătirile pentru un sezon plin de culoare pentru Buffalo înseamnă şi prezentarea unui meniu special de vară, misiune ce i-a revenit bucătarului-şef Jean Luc Collard, un adevărat profesionist care a lucrat în Steak House-uri din întreaga lume.

La invitaţia lui Jean Luc Collard, cei mai apropiaţi prieteni şi oaspeţi ai restaurantului i-au păşit pragul pentru a face cunoştinţă cu noul meniu de vară şi pentru a savura bucatele ce le prezintă: Steak Tournedos Rossini, costiţă apetisantă de viţel tânăr, dar şi melci delicioşi în sos cremos de usturoi.

Pentru că Jean Luc Collard este de origine franceză, oaspeţii au ocazia să se delecteze cu adevăraţii melci din Franţa, preparaţi după reţeta tradiţională franceză.

A fost o seară deosebită. Atmosfera s-a constituit în jurul bunăvoinţei gazdei, a vinului roze şi a muzicii live, iar bucătarul şef s-a apropiat de fiecare oaspete oferind recomandări despre cum se pregătesc produsele sau ce vinuri pot fi consumate la fiece tip de mâncare.  

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău