VIP Magazin
Print
Print
Print
Print
Brandul „Rhea Costa” oficial şi la Chişinău
Martie 2012, Nr. 95

Brandul „Rhea Costa” oficial şi la Chişinău

Comentează   |   Cuprins

A fost de ajuns ca prezentatoarea TVR Malvina Cservenschi să apară îmbrăcată în rochii lungi la câteva evenimente importante din România, ca prietenele ei, tot vedete şi femei, să o  întrebe ce brand poartă şi de unde şi le achiziţionează. Astfel, în 2009 apare „Rhea Costa”, astăzi unul dintre cele mai apreciate branduri 100% româneşti, Andreea Constantin fiind designerul care dă viaţă unor rochii de vis. Stofe scumpe, lucrate manual, cu pietre, perle, flori, accesorii în ediţie limitată, dar şi rochii create la comandă – toate acestea au fost până acum doar la Bucureşti, iar din 26 ianuarie se găsesc şi la Chişinău.

Câteva vedete mai curajoase care au îmbrăcat pentru defilare rochii „Rhea Costa”, femei frumoase şi invitaţi speciali pe măsură – acesta a fost meniul în seara lansării „Rhea Costa Boutique”. Fiind adepta ideii „Poartă rochie, fii feminină”, Doina Cernavca a ţinut cu tot dinadinsul să aducă din România cel mai feminin brand de rochii. Prezente la evenimentul de lansare, designerul Andreea Constantin şi vedeta TV Malvina Cservenschi, muza designerului, au declarat publicului prezent la eveniment că se vor strădui să creeze mai multe ţinute pe măsura femeilor frumoase din Chişinău. Iar prezentatoarea Iuliana Tudor a mărturisit cu fascinaţie că se simte extraordinar purtând în cadrul emisiunii „O dată-n viaţă” rochii semnate „Rhea Costa”. 

Elegante, sofisticate, dar în acelaşi timp accesibile, moderne şi versatile – astfel pot fi descrise rochiile „Rhea Costa”. Iar dacă aveţi nevoie de o ţinută specială pentru un eveniment important, alegeţi „Rhea Costa Boutique”, unde fiecare model de rochie este doar într-o mărime şi doar într-o culoare. Şi ce altceva îşi mai doresc femeile!? 

Sus ↑

 Comentarii: CommentsTitleIcon


* Nu sunt admise comentariile ce conţin cuvinte indecente şi atacuri la persoană.


code
Meteo
Curs valutar
Horoscop
Chişinău